Allergisch voor haarverf

allergisch voor haarverf

Ben je (mogelijk) allergisch voor haarverf? Maar wil je toch heel graag je haar verven? Vraag dan een tester aan van WECOLOUR. Voor mensen die intolerant zijn geworden of allergisch voor haarverf zijn, kan WECOLOUR haarverf een oplossing zijn. Voor slechts € 5,00 vraag je een tester aan.

Haarverfallergie

Meestal wordt een allergische reactie veroorzaakt door de stof PPD, een pigment dat in bijna elke haarverf wordt gebruikt. In haarverf van WECOLOUR zit geen PPD. Wel bevat onze haarverf TDS. TDS is familie van PPD, maar veel minder agressief. WECOLOUR haarverf is zo puur mogelijk, waardoor de kans op een haarverfallergie minimaal is. Zo bevat WECOLOUR haarverf (en onze andere producten) ook geen ammonia en resorcinol. Veel zachter en beter voor je haar en je gezondheid! Ook is WECOLOUR 100% dierproefvrij en grijsdekkend.

Tester voor € 5,00

Mensen die een haarverfallergie hebben opgebouwd gedurende de jaren, zijn in 70% van de gevallen niet allergisch voor onze haarverf. Heb je van geboorte af aan al een allergie voor PPD, dan is de kans 10% dat je onze haarverf wél verdraagt. Het proberen waard! Vraag een tester aan

Na het aanvragen van je tester ontvang je een bevestiging met een uitgebreide instructie op welke manier je de allergietest het beste kunt uitvoeren. Zorg er wel voor dat je weet met welke kleur je je haar zou willen verven. De samenstelling van elk van onze kleuren is namelijk verschillend, waardoor ook mogelijke allergische reacties anders zijn. Het is dus belangrijk dat je de allergietest met de kleur uitvoert waarmee je ook je haar gaat verven. Weet je nog niet voor welke kleur jij gaat? Onze haarkleur adviestool helpt je bij het kiezen van de juiste haarkleur. Of vraag ons advies. Bij je tester ontvang je een kortingscode waarmee je onze producten met € 5,00 korting kunt bestellen.

Haarkleuren zonder PPD én TDS 

Heb je een heftige PPD-allergie, wees dan wel extra voorzichtig. Mensen die heftig allergisch reageren op PPD, kunnen het beste een van onze rode- of kopernuances aanvragen. Hier zit namelijk ook geen TDS in. De kleuren zonder TDS zijn intens koper donkerblond (7.44)koper donkerblond (7.4)koperrood lichtbruin (6.64), koper lichtbruin (6.4) en mahonierood donkerbruin (4.65). Let op, de kleur kopergoud blond (8.43) bevat wel TDS! Zijn deze kleuren geen optie voor jou? Kies dan voor de lichtst mogelijke kleur. Want in donkere kleuren zit meer pigment en dus meer TDS. Je verkleint dus de kans op een allergische reactie door voor lichtere kleuren te kiezen.

Op Qshops kun je verschillende positieve ervaringen vinden met haarverf van WECOLOUR. Vraag hier je tester aan.

Naar de shop