allergisch voor haarverf

Ben je (mogelijk) allergisch voor haarverf? Maar wil je toch heel graag je haar verven? Probeer dan eens de haarverf van WECOLOUR. Voor mensen die intolerant zijn geworden voor haarverf of allergisch voor haarverf zijn, kan WECOLOUR een oplossing zijn.

Haarverf allergie

De meeste mensen die allergisch voor haarverf zijn, kunnen niet tegen de stof PPD die in bijna elke haarverf voorkomt. In de haarverf van WECOLOUR zit geen PPD. Wel bevat onze haarverf TDS. TDS is familie van PPD, maar veel minder agressief. WECOLOUR haarverf is verder ook zo puur mogelijk, waardoor de kans op een haarverfallergie minimaal is. Zo bevat WECOLOUR haarverf (en onze andere producten) ook geen ammonia en resorcinol. Veel zachter en beter voor je haar en je gezondheid! Ook is WECOLOUR 100% dierproefvrij en grijsdekkend.

Gratis tester 

Mensen die een haarverfallergie hebben opgebouwd gedurende de jaren, zijn in 70% van de gevallen niet allergisch voor onze haarverf. Heb je van geboorte af aan al een allergie voor PPD, dan is de kans 25% dat je tegen onze haarverf kunt. Maar het is het proberen waard! Vraag gratis een tester aan en je weet of je WECOLOUR verdraagt. Bij de tester zit een uitgebreide instructie op welke manier je de allergietest het beste kunt uitvoeren. Kijk wel eerst even in welke kleur je je haar zou willen verven. De samenstelling van elk van onze kleuren is namelijk verschillend, waardoor ook mogelijke allergische reacties anders zijn. Het is dus belangrijk dat je de allergietest met de juiste kleur uitvoert. Weet je nog niet voor welke kleur jij gaat? Onze haarkleur adviestool helpt je bij het kiezen van de juiste haarkleur.

Rode tinten bevatten geen TDS allergisch-voor-haarverf

Heb je een heftige PPD-allergie, wees dan wel extra voorzichtig! Mensen die extreem allergisch zijn voor PPD, kunnen het beste alleen een rode tint aanvragen. Hier zit namelijk nauwelijks TDS in. Onze roodnuances zijn de 7.4 koper donkerblond, de 6.64 koperrood lichtbruin, de 6.4 koper lichtbruin en de 4.65 mahonierood bruin. Daarnaast zit in donkere tinten meer TDS dan in blonde, lichte kleuren, kies dus liever een lichtere kleur.

Wil je reviews lezen, ga dan naar Qshops. Er zijn daar verschillende positieve ervaringen met WECOLOUR te vinden van mensen die voor andere merken haarverf wel allergisch zijn. Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je een tester aanvragen

Naar de shop