Allergisch voor haarverf

allergisch voor haarverf

Ben je (mogelijk) allergisch voor haarverf? Maar wil je toch heel graag je haar verven? Probeer dan WECOLOUR. Voor mensen die intolerant zijn geworden of allergisch voor haarverf zijn, kan WECOLOUR haarverf een oplossing zijn. Voor slechts € 5,00 vraag je een tester aan.

Haarverfallergie

Meestal wordt een allergische reactie veroorzaakt door de stof PPD, een pigment dat in bijna elke haarverf wordt gebruikt. In haarverf van WECOLOUR zit geen PPD. Wel bevat onze haarverf TDS. TDS is familie van PPD, maar veel minder agressief. WECOLOUR haarverf is zo puur mogelijk, waardoor de kans op een haarverfallergie minimaal is. Zo bevat WECOLOUR haarverf (en onze andere producten) ook geen ammonia en resorcinol. Veel zachter en beter voor je haar en je gezondheid! Ook is WECOLOUR 100% dierproefvrij en grijsdekkend.

Tester voor € 5,00

Mensen die een haarverfallergie hebben opgebouwd gedurende de jaren, zijn in 70% van de gevallen niet allergisch voor onze haarverf. Heb je van geboorte af aan al een allergie voor PPD, dan is de kans 10% dat je tegen onze haarverf kunt. Het proberen waard! Vraag een tester aan en je weet of je WECOLOUR verdraagt. 

Bij de tester zit een uitgebreide instructie op welke manier je de allergietest het beste kunt uitvoeren. Zorg er wel voor dat je zeker weet met welke kleur je je haar zou willen verven. De samenstelling van elk van onze kleuren is namelijk verschillend, waardoor ook mogelijke allergische reacties anders zijn. Het is dus belangrijk dat je de allergietest met de juiste kleur uitvoert. Weet je nog niet voor welke kleur jij gaat? Onze haarkleur adviestool helpt je bij het kiezen van de juiste haarkleur. Bij je tester ontvang je een kortingscode waarmee je, als je onze verf verdraagt, met € 5,00 korting kunt bestellen.

Onze rode- en kopernuances bevatten geen TDS 

Heb je een heftige PPD-allergie, wees dan wel extra voorzichtig! Mensen die extreem allergisch zijn voor PPD, kunnen het beste alleen een rode- of kopernuance aanvragen. Hier zit nauwelijks TDS in. Onze rood- en kopernuances zijn de intens koper donkerblond (7.44)koper donkerblond (7.4), koperrood lichtbruin (6.64), koper lichtbruin (6.4) en mahonierood donkerbruin (4.65). Daarnaast zit in donkere kleuren meer TDS dan in blonde, lichte kleuren, kies dus bij voorkeur een lichtere kleur.

Op Qshops kun je verschillende positieve ervaringen vinden met WECOLOUR van mensen die voor andere merken haarverf wel allergisch zijn. Vraag hier je tester aan.

Naar de shop