Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Ammonia vrije haarverf

amoonia-vrije-haarverfAmmonia vrije haarverf van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de schadelijke haarverf van de drogisterij. Zo puur mogelijk maar wel met een goede grijsdekking. En uiteraard dierproef vrij! Na opening is de haarverf 12 houdbaar, dus je kunt er meerdere keren je uitgroei mee verven. Ammonia vrije haarverf is veel minder schadelijk voor je haar. Het droogt je haar niet uit en geeft het toch een goede grijsdekking en een mooie kleur.

Waarom ammonia vrije haarverf?

Ammonia vrije haarverf heeft een aantal voordelen:

- De haarverf stinkt niet en ruikt neutraal
- De haarverf is veel minder belastend voor je haar omdat het niet uitdroogt
- De schubben gaan minder ver open, waardoor de kwaliteit van je haar langer mooi blijft
- De haarverf is na opening (mits niet gemengd) nog 12 maanden houdbaar, je kunt er dus meerder keren je haar mee verven

De ammonia vrije haarverf bevat geen ammonia, maar ook geen parabenen, resorcinol en parabenen. Je haar blijft gezond, droogt niet uit, waardoor de kleur langer mooi blijft. Onze trouwe klanten beoordelen onze ammonia vrije haarverf met een 8.6! Je kunt de kleurentool gebruiken als je niet weet welke haarkleur je wil. Weet je al welke kleur je wil, bestel dan direct uit een van de 23 kleuren. Vandaag besteld voor 16 uur, is dezelfde dag verzonden en op je eerste bestelling krijg je €10 korting. Ammoniavrije haarverf van WECOLOUR past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. En uiteraard zonder verzendkosten.

Ammonia vrije haarverf


Kwaliteit gegarandeerd
Onze klanten aan het woord