Haarverf Haarverf kleuren Over ons FAQ Klanten Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 besteld is morgen in huis  Geen verzendkosten! Niet goed, geld terug!
Start de kleurentool

Allergie haarkleuring

Heb je last van een allergie voor haarkleuring? Ben je op zoek naar haarkleuring waar je geen allergie voor hebt, gebruik dan de haarkleuring van WECOLOUR. Ook voor mensen die intolerant zijn geworden voor haarkleuring en een allergie hebben is WECOLOUR een oplossing. De haarverf is zo puur mogelijk waardoor de kans op een haarkleuring allergie minimaal is. Mensen die een haarkleuring allergie hebben, zijn in 40% van de gevallen niet allergisch voor onze haarverf. Wel adviseren wij je altijd om een allergietest te doen, om er zeker van te zijn dat je geen allergische reactie krijgt op de haarkleuring. Je kunt een gratis proefmonstertje bij ons aanvragen zodat je een allergietest kunt doen.

De meeste mensen die hun haar kleuren en een allergie hebben voor haarkleuring, zijn allergisch voor PPD. In onze haarkleuring zit geen PPD, maar wel TDS. Dit is familie van de PPD, maar je hoeft niet allergisch te zijn voor TDS als je allergisch bent voor PPD. Een allergietest is wel altijd een must als je last hebt van allergische reacties op haarkleuring. Heb je een hele erge ppd allergie, dan adviseren wij je om onze haarkleuring ook niet te gebruiken. 

Onze kleurentool helpt je bij het kiezen van de juiste haarkleur zodat je eenvoudig thuis je haar kunt kleuren zonder allergie.  Weet je al welke haarkleur je wilt, dan kan je ook direct bestellen.

Waarom bestellen mensen haarverf bij WECOLOUR? 

  1. Wij zijn niet alleen online bereikbaar, maar ook telefonisch en per mail helpen we je graag .
  2. Vandaag besteld is morgen in huis (van maandag tot vrijdag)
  3. Geen verzendkosten
  4. Een kwaliteitsproduct dat makkelijk aan te brengen is
  5. Een mooie, complete verpakking met een heldere gebruiksaanwijzing
  6. De verf is na opening houdbaar en dus meerdere keren te gebruiken.
  7. Niet goed, geld terug.

Veel mensen met een allergie voor haarkleuring beoordelen onze haarkleuring met een 8.5! Wil je reviews lezen van mensen met een allergie voor haarkleuring, ga dan naar Kiyoh. Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je een proefpakket ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Koop je haarverf in drie stappen
Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!

Voorheen verfde ik mijn haren met "natuurtint". Laatste tijd irritatie, wondjes op mijn hoofd, hals en oren. Zou eigenlijk daardoor stoppen met verven. Dankzij WECOLOUR kan ik voorlopig mijn grijze haren dekken. Na het wassen zijn je haren zijdezacht. Ik gebruik ook de shampoo en conditioner. Compliment voor de service en advies!

Dina, 07/11/2017