Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Hoe kan je droog en beschadigd haar toch verven?

Kleuradvies op maat

Na de zomerse dagen ziet je haar er vaak minder glanzend uit. De zon heeft je kleur opgelicht en kan wel een opkikker gebruiken. Wat je dan kunt doen is de conditioner die bij de haarverf van WECOLOUR zit gebruiken als een masker. Je kleurt de aanzet zoals je dat gewend bent. Vervolgens breng je in de lengtes van je haar de conditioner aan. Dit laat je samen met de verf  35 minuten intrekken en spoel je dan samen uit. Je wast je haar zoals gewoonlijk en gebruikt daarna weer de condioner. Dit geeft een extra boost aan je haar en laat het optimaal glanzen!

Is je haar helemaal opgelicht en wil je de lengtes van je haar ook wat kleur geven en verzorgen? Zet dan de uitgroei in als gewoonlijk en doe bij het restant verf voor de lengtes een beetje conditioner (een half zakje is voldoende voor een hele tube kleurcrème). Breng dit aan in de lengtes van je haar en laat het 35 minuten intrekken. Het resultaat is dat de lengtes weer wat meer kleur hebben en extra verzorgd zijn.

Wil je deze extra verzorging ook eens proberen? Vraag dan bij je volgende bestelling om een extra conditioner. Je kunt ons ook altijd mailen voor wat zakjes conditioner van 15 mililiter. We sturen je die dan gratis op.