Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Haarverf voor mannen

Kleuradvies op maat

Er zijn heel veel verschillenden tinten haarverf, van askleuringen tot goud en rood. Iedereen kan het haar verven, vrouwen en mannen. Maar wat is het verschil? Pakt de haarverf bij mannen anders of staan sommige kleuren minder goed? Wij zetten alle punten op een rijtje voor de perfecte haarkleur bij mannen.

Het gezicht
Vrouwen dragen bijna allemaal make-up. Daarmee kunnen ze het gezicht accentueren en een haarkleur passend maken. Mannen gebruiken dit over het algemeen niet, dus is het belangrijk om een haarkleur te kiezen die bij de huidskleur past. Ben je erg bleek van jezelf, kies dan geen hele donkere haarkleur. Gezichtsbeharing is ook iets om op te letten. Heb je altijd een baard en is deze erg licht van kleur,  kies dan voor een kleur haarverf die aansluit bij de kleur van je baard.

Eigen haar er tussen laten
Er zijn verschillenden technieken die je kan gebruiken om je haar te verven.  Je kan alles in 1 keer opzetten of je kunt het ook door je haar heen kammen. Wil je alle haren verven, dan kies je ervoor om heel je haar in te zetten. Het nadeel hiervan is dat je sneller je uitgroei ziet. Wil je dat de uitgroei zo min mogelijk opvalt? Kies er dan voor om de haarverf door je haar heen te kammen. Heb je een paar enkele grijze haren? Dan kan je ook alleen die grijze haren verven voor een extra natuurlijk effect.

Baard haren?
Alle haren zijn te kleuren, ook baard- en wenkbrauw haren. Als je je haren verft in een bepaalde kleur, pas je altijd je wenkbrauwen en baard daar ook op aan. Je kunt haarverf wel gebruiken voor het verven van je baardhaar, maar voor je wenkbrauwen adviseren wij verf die daar speciaal voor gemaakt is. Kam bij wenkbrauwen en baardharen de haarverf er doorheen. Dan lijkt het wat natuurlijker.

Warmte
Een warme haarkleur of een koele kleur? Het hangt ervan af wat mooi staat bij de kleur van je huid en wat je natuurlijke eigen haarkleur is. Bij mannen staan over het algemeen koele haarkleuren beter. Dit is natuurlijker. De meeste mannen hebben namelijk van nature geen goudblond of chocolade bruin haar. Als je als man je haar kleurt in een warme tint, kan dit er dus wat onnatuurlijk uit zien. Wij adviseren daarom om altijd een astint of natuurtint te kiezen. Dit zijn de kleuren met een .0 of een .1 

Als je de haarkleur advies tool gebruikt op de website, zie je ook welke kleuren wij het beste vinden passen bij mannen. Je hebt dan ook niet de keuze uit chocoladebruin of mahonie roodbruin. Wil je dit toch, dan ga je gewoon naar de pagina met alle haarverf kleuren en bestel je de kleur die jij mooi vindt. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten...

 

 

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

Gerda uit Nijkerkerveen

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra van der Kolk