Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Hoe houd ik mijn gekleurde haar het mooist?

Kleuradvies op maat

Sommige mensen hebben poreus of beschadigd haar. Dit komt vaak door het verven en de kwaliteit van de haarverf. Als je begint met het gebruiken van WECOLOUR haarverf, ga je zien dat de kwaliteit van je haar snel beter wordt. Dit komt omdat onze haarverf veel milder en zachter voor je haar is. De kleur blijft langer mooi en vervaagt veel minder snel. Dit heeft ook te maken met het pigment dat in onze haarverf zit.  Toch kan je zelf ook al heel veel doen om de kleur mooi te houden.

Zon

Één van de oorzaken waarom je haar verkleurt, is de zon. Je huid wordt donkerder en het haar licht juist op door de zon. Wat kunnen we eraan doen? Het dragen van een hoed is niet alleen heel erg hip, maar werkt ook super om je haar te beschermen. Er komt zo minder zonlicht bij en het beschermt ook je gezicht tegen de zon. Is een hoed niks voor jou, bescherm je haar dan met een serum of ander product waar een uv-filter in zit. Je haar kan dan nog wel lichter kleuren, maar is wel beter beschermd.

Shampoo en conditioner

Zowel een goede shampoo als conditioner zijn heel belangrijk voor het goed houden van je kleur. Kies voor een goed verzorgende shampoo die het haar niet teveel belast.  Een te sterke shampoo reinigt je te haar te intensief en neemt kleur mee. Om de kleur optimaal te houden kies je ook voor een conditioner die speciaal ontwikkeld is voor geverfd haar. Dit sluit de haarschubben en de kleur blijft daardoor langer mooi. De shampoo en conditioner van WECOLOUR zijn verkrijgbaar in 200 ml flessen.

Styling producten

Gebruik je producten om je haar te föhnen? Kijk dan even goed naar de ingrdiënten die erin zitten. In veel verstevigingsproducten zit alcohol. Dit droogt het haar uit, de haarschubben gaan meer open staan en de kleur vervaagt sneller. Door de warmte van de föhn droogt je haar ook uit. Er zijn goede producten om je haar te beschermen tijdens het föhnen en föhn je haar het liefst op de minst warme stand.

Sommige mensen hebben poreus of beschadigd haar. Dit komt vaak door het verven en de kwaliteit van de haarverf. Als je begint met het gebruiken van WECOLOUR haarverf, ga je zien dat de kwaliteit van je haar snel beter wordt. De kleur blijft dan ook langer mooi en vervaagt veel minder snel. Dit heeft ook te maken met de pigment die in onze haarverf zit. Toch kan je zelf ook al heel veel doen om de kleur mooi te houden.

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

Gerda uit Nijkerkerveen

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra van der Kolk