Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Hoe vaak moet je je haar verven?

Kleuradvies op maat

Hoe vaak moet je je haar verven?
Wij krijgen vaak de vraag te horen hoe vaak je nu eigelijk je haar moet verven. De meeste mensen verven het haar om de vier tot acht weken. Het ligt er uiteraard aan hoe snel je haar groeit en of de kleur nog mooi is. Ben je van jezelf al behoorlijk grijs, zie je uiteraard ook eerder dat je uitgroei hebt. Als je je uitgroei doet, hoef je niet je hele haar te verven. Dit is beter voor je haar en minder belastend. Wel kan je als je je uitgroei gedaan hebt, de rest wat in je  bakje zit mengen met 1/3e deel water. Dit masseer je in de lengtes van je haar nadat de uitgroei er 20 minuten in getrokken heeft. De rest laat je nog 15 minuten intrekken en dan was je alles eruit. De kleur van je haar wordt opgefrist, terwijl je punten mooi verzorgd blijven. 

Alleen je uitgroei of je hele haar verven?
Wij adviseren je om een keer in de zes maanden je hele haar te verven. Dat betekent dat als je de eerste keer je haar helemaal verft met WECOLOUR, je daarna drie keer alleen je uitgroei kunt doen (en eventueel de lengtes een beetje opfrissen). De vierde keer is het aan te raden om je haar weer helemaal te kleuren. Het voordeel van onze haarverf is dat het je haar nauwelijks belast en het zelfs verzorgd, waardoor de kleur ook langer mooi blijft.

Kwaliteit en haarverf
Verf je je haar al jaren met haarverf waar ammonia in zit, dan kan het zijn dat je de eerste twee keer wat sneller vervaagt. Dit komt dan omdat de kwaliteit van je haar aangetast is. Ook kan de haarverf dan wat donkerder uitpakken. Ook dit zal de tweede en derde keer steeds minder worden. Hoe vaker je WECOLOUR haarverf gebruikt, hoe minder vaak je hoeft te verven en hoe beter de kwaliteit van je haar wordt. Uiteraard ligt het er wel aan hoe snel je haar groeit en hoe vaak je je haar wast. Doordat WECOLOUR zo puur mogelijk is, kan je het zonder problemen iedere vier weken verven. De haarverf van WECOLOUR is na opening 6 maanden houdbaar, dus je kunt het ook heel goed als uitgroei pakket gebruiken. Kleurcrème dat vermengt is met activator kan je alleen niet bewaren. Zorg dus dat je niet te veel haarverf klaar maakt.

Bestel je om de paar weken haarverf, dan kan het interessant zijn om meerdere haarverf pakketten te bestellen. Hoe meer pakketten je bestelt, hoe voordeliger de haarverf wordt. De korting loopt op tot 20% bij aankoop van vier haarverf pakketten tegelijkertijd. Verf je iedere 4 - 6 weken je haar, dan is dit extra voordelig.

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

Gerda uit Nijkerkerveen

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra van der Kolk