Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Is WeColour haarverf ook geschikt voor mannen?

Kleuradvies op maat

Mannen die het haar verven, we zien het steeds meer. Wij krijgen ook regelmatig de vraag of onze haarverf ook geschikt is voor mannen? Hier kunnen wij volmondig JA op zeggen. Door onze natuurlijke dekking is WeColour haarverf juist zeer geschikt voor mannen. Het stinkt niet, je kunt er meerdere keren mee doen en het is heel eenvoudig in gebruik. Toch is het nog een soort van taboe. En dat is nergens voor nodig, als het er maar natuurlijk uit ziet.

Andere manier van verven?
Voor een gehele kleuring is de manier van verven voor mannen vrij simpel. De meeste mannen hebben namelijk kort haar. Met de kwast is de haarverf  heel eenvoudig aan te brengen en te verdelen. Ook kan je het met de handen makkelijk verdelen. Heb je liever een kleuring die niet helemaal egaal is? Dan kan dat ook. Gebruik hiervoor de kam die in het haarverf pakket zit en kam de haarverf door je haar, verdeel het gelijkmatig voor een mooi resultaat. Laat het 35 minuten intrekken en was het dan uit. Je grijze haren zijn dan als sneeuw voor de zon verdwenen.

Alleen natuurtinten
Waarom zie je bij het invullen van de kleurentool voor mannen alleen natuurtinten? Dit komt omdat er bij mannen in de natuurlijke haarkleur veel warmte zit. Daarom adviseren wij voor mannen altijd een natuur kleur die het warme pigment onderdrukt. Dit geeft een mooi natuurlijk resultaat dat goed aansluit op je huid en eigen haarkleur.

Bij het invullen van de kleurentool zie je welke kleurhoogte het beste bij je past. Je kunt beter een tint lichter kiezen dan te donker. Dit lijkt natuurlijker. Vind je het toch te licht, dan kan je het altijd een tint donkerder kleuren. Maar geverfd haar kun je niet lichter verven. Dan zal het moeten oplichten door bijvoorbeeld de zon. En dit duurt wel een paar weken. 

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

Gerda uit Nijkerkerveen

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra van der Kolk