Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Je haar beschermen tegen hitte van tangen

Kleuradvies op maat

Droog haar
Regel één bij het gebruik van hete tangen in je haar, is dat je haar altijd 100% droog moet zijn. Een stijltang of krultang werkt anders dan een föhn. Alleen bij echt droog haar, krijg je het gewenste resultaat. Doe je dat niet, dan blijft je haar in de vorm die je had, het wordt droger en je beschadigt je haar. Is je haar nog een beetje nat? Wacht dan even of droog het met de föhn voordat je de stijltang gaat gebruiken. 

Producten
Om je haar optimaal te beschermen adviseren wij altijd om een hitte beschermend product te gebruiken. Dit kan in de vorm van een serum, lotion of spray. Op deze producten moet altijd vermeld staan dat ze hitte beschermend zijn, anders werken ze niet. Nog een voordeel van het gebruik van deze producten is dat je haar ook langer in model blijft.

Grote of kleine plukjes?
We kennen allemaal de filmpjes wel van jonge meiden die zelf hun haar stylen of krullen en opeens breekt het haar helemaal af. Deze filmpjes schrikken erg af en de toon is gezet. Gebeurt dit ook bij mij? Of kan het gebeuren? Het antwoord is: nee. Je haar kan afbeken als je haar erg beschadigd is en je hele kleine plukjes pakt en daar heel lang de hitte op houdt. Gebruik je niet te kleine plukken en zeker niet aan bij de contour van je haargrens bij je voorhoofd, dan kan er niets gebeuren.

Niet te vaak
Na het lezen van deze tips kan je gelijk aan de slag met je stijl- of krultang. Doe het niet te vaak. Hoe goed je het haar ook beschermd, het blijft een aanslag op je haar. Geef je haar af en toe wat rust en sla een paar dagen over. Dan krijg je, ook op lange termijn, het beste resultaat.