Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Nieuwe WECOLOUR kleuren

Kleuradvies op maat

Zoals de titel al aangaf komen er nieuwe kleuren bij Wecolour! Deze kleuren zijn vanaf eind 2016 verkrijgbaar. Zit er een mooie kleur voor jou bij? 

(1.0) Na veel vraag kunnen we eindelijk zeggen dat we zwart in ons assortiment hebben. We hadden natuurlijk al onze 3.0 die een mooie donkerbruine kleur is, maar nu voor de echte liefhebber hebben we zwart. Deze zwarte tint dekt 100% grijze haren en is intens van kleur.

(4.65) Deze mooie kleur is een kleurhoogte 4 met als kleurkarakter rood en mahonie. Dit geeft in een donkerbruine kleur een mooie rood/paarse ondertoon die voor mensen met een warme huidkleur en een koele huidskleur geschikt.  Wil je meer weten over welke haarkleur bij je huid past? Lees dan ons artikel "Welke haarkleur past bij je huid".

 (7.1) Komt er bij jouw donkerblonde kleur veel warmte vrij? Dan is 7.1 echt iets voor jou. Deze donkerblonde kleur heeft als kleurkarakter as. Dit geeft het een natuurlijk effect zonder warmte en is dus ideaal voor mensen die snel een oranje gloed krijgen bij het verven. Deze kleur staat over het algemeen heel mooi bij mensen met een koele ondertoon in de huid. 

(7.4) Hou jij van koper en donkerblond? Dan is onze 7.4 koper donkerblond echt prachtig. Een warme kleur, mooi passend bij mensen met een koele huid. Heb je ook nog groene of blauwe ogen? Dan is dit helemaal een mooie combinatie.

(8.1) Is onze 7.1 toch iets te donker voor je? Kies dan onze 8.1, as natuurlijk blond. Deze blonde kleur is een tint lichter en heeft ook het as karakter. Het is prachtig te combineren met andere kleuren. Vind je een donkere aanzet mooi maar wil je liever lichtere punten? Doe dan de 8.1 op je aanzet en de 9.13 in de punten voor een natuurlijke overloop.

(10.01) Is de 9.13 iets te donker en de 11.1 iets te licht voor je? Dan hebben we nu de 10.01,  een echt lichte blonde kleur, heel natuurlijk en grijsdekkend. De kleur past zich aan aan jouw haarkleur dus bij iedereen is deze stralende blonde kleur weer anders.

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

Gerda uit Nijkerkerveen

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra van der Kolk