Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7
Kleuradvies op maat

Haar donkerder verven met een mooi, glanzend resultaat en gezonde haarverf

Wil je je haar donkerder verven, dan kan dat eigenlijk altijd. WECOLOUR haarverf is geschikt om je haar vier kleurhoogtes donkerder te maken. De haarverf voor thuis is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi donker geverfd haar ook kan zonder de haarverf van de drogisterij. De haarverf, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! Na opening is de haarverf 12 maanden houdbaar, dus je kunt er meerdere keren je uitgroei mee verven. 

De haarverf is zo puur mogelijk, heel zacht voor je haar en met een perfecte dekking. Onze trouwe klanten beoordelen onze haarverf met een 8.7! Je kunt de kleurentool gebruiken, dan weet je precies met welke kleuren je jouw haar donkerder kan verven. Weet je al met welke haarkleur je je haar donkerder wil verven, bestel dan direct uit een van de 32 kleuren. Als je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verzonden.

haar donkerder verven


Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

Gerda uit Nijkerkerveen

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra van der Kolk