Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7
Kleuradvies op maat

Haar verven

Haar verven
Ongewenste grijze haren, of gewoon toe aan een andere look? De logische stap die de meeste mensen in zo’n geval zetten, is een bezoek aan de kapper. Daar gebeurt het grondig en goed, is de heersende gedachte. En dat klopt. Maar wat veel mensen (nog) niet weten, is dat het professioneel verven van haar ook gewoon thuis kan. En dat zonder de nadelen van haarverf van de drogisterij of een dure kappersbehandeling! Om die reden heeft WECOLOUR een eigen haarverflijn ontwikkeld, die in kwaliteit niks onderdoet voor de verf die jouw eigen kapper gebruikt. Met als grote verschil dat jij veel minder geld kwijt bent en zelf, in jouw eigen huis uw haar kunt verven. En, ook niet onbelangrijk: onze verf bevat geen ammoniak, PPD, parabenen of andere schadelijke stoffen. 

Grijs haar verven

De meeste mensen die hun haar verven, doen dat omdat ze grijs worden. De eerste vereiste van een goede haarverf is dan ook een perfecte grijsdekking. Bij de ontwikkeling heeft WECOLOUR dan ook nadrukkelijk aandacht besteed aan dit aspect. De haarverf is 100 procent grijsdekkend. Heb je al een kleurtje in jouw haar, dan wordt wel aanbevolen om dezelfde kleur of maximaal 4 tinten donkerder te nemen. Heb je nog geen kleur in het haar, dan is het ook mogelijk om 2 tinten lichter te kiezen. Het verven van grijs haar gebeurt bij de kapper meestal door meerdere kleuren met elkaar te vermengen. Dat is noodzakelijk om een perfecte grijsdekking te krijgen. De haarverf van WECOLOUR is echter al gemend, dus het is niet meer nodig om nog eens meerdere kleuren met elkaar te mixen. Let wel op: hard haar kan lastig te dekken zijn. In dat geval wordt geadviseerd om 1 tint donkerder te nemen dan u gewend bent.

Haar verven, welke kleur test

Je hebt besloten dat je jouw haar wilt verven, maar het vinden van de juiste kleur is een heel karwei. Komt je dat bekend voor? Dan zit je goed. WECOLOUR heeft precies voor die groep mensen een geavanceerde haarkleuradviestool ontwikkeld. Hierin kun je jouw geslacht aangeven, jouw natuurlijke haarkleur selecteren en invoeren in hoeverre je ‘last’ hebt van grijs haar. Aan de hand van jouw invoer, rekent de tool vervolgens automatisch uit welke kleur je moet hebben voor het beste resultaat in jouw specifieke situatie. Vervolgens kun je heel eenvoudig met een paar simpele muisklikken de juiste verfkleur bestellen. De bestelling wordt dan op korte termijn thuisbezorgd, waarna je kunt beginnen met het verven van jouw haar. Simpeler kan bijna niet.

De beste haarverf

Als je jouw haar gaat verven, wil je niet onnodig allerlei schadelijke stoffen en middelen op jouw hoofd smeren. Om die reden heeft WECOLOUR bij de ontwikkeling van de verf getracht om het aantal niet-noodzakelijke en schadelijke stoffen zo laag mogelijk te houden. Daarom bevat de verf zoals eerder gezegd geen ammoniak, geen PPD en geen parabenen. Uit divers onderzoek is gebleken dat deze stoffen in lage concentraties niet per se schadelijk hoeven te zijn. Wel veroorzaken parabenen en PPD vaak allergische reacties. Jouw haar verven met de verf van WECOLOUR betekent dus dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wel bevat onze haarverf TDS, dat echter milder en veel minder schadelijk is dan PPD. Kies de beste haarverf.

Het bestellen van onze hoogwaardige haarverf is eenvoudig, veilig en snel. Je kunt onder meer betalen met iDEAL en Paypal. Bestel je voor 16.00 uur ’s middags, dan heb je het door jouw gekozen product de volgende dag al in huis. Heb je toch nog vragen, of wil je nog meer weten? Neem dan even contact met ons op via info@wecolour.com 

Haar verven


Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

Gerda uit Nijkerkerveen

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra van der Kolk