Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Haarverf bestellen bij WECOLOUR

Naar de kleuren
Naar de kleuren
Ik heb een verkeerd adres ingevuld?

Als je een verkeerd adres hebt ingevuld en je komt hier achter voor 17 uur, stuur ons dan een e-mail. Dan passen we het adres nog aan. Als het pakket al verzonden is, kunnen we er helaas niets meer aan doen. 

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Als je de verkeerde kleur haarverf besteld hebt, stuur ons dan een e-mail met de kleur die je wel zou willen. Is je pakket haarverf nog niet verzonden, dan is het geen enkel probleem. Is het pakket al onderweg, dan zou je het kunnen terugsturen en wij sturen je dan de juiste kleur op zodra we jouw pakket hebben ontvangen.

Kan ik mijn bestelling ook bij jullie ophalen?

Als je ons een e-mail stuurt voordat wij jouw haarverf pakket op de bus hebben gedaan, is het geen probleem en kan je de haarverf ook bij ons ophalen. Ons adres is Maarten Kruytstraat 22 in Noordwijk.

Kan ik vanuit het buitenland bestellen?

Verzending naar Belgie, Duitsland en Engeland
Woon je in België, Duitsland of Engeland, dan betaal je 4,50 aan verzendkosten als je één product bestelt. Bestel je meer dan één product, dan is verzending naar deze landen ook kosteloos. De prijs van een pakket haarverf is €19,95 inclusief verzendkosten. Bij je eerste bestelling krijg je €5 korting als je een account aanmaakt. Als je meer dan 1 product bestelt is niet alleen de verzending kosteloos, maar wordt de prijs per product ook lager. Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden.

Bestellingen naar het buitenland worden niet via de brievenbus afgeleverd. Er is namelijk een handtekening voor ontvangst vereist. Je ontvangt van ons een track & trace code waarmee je de status van je bestelling online kunt volgen.

Verzending naar andere landen
Als je je bestelling naar een ander land verzonden wilt hebben, dan biedt onze website daar op dit moment nog geen mogelijkheid voor. We werken er wel aan om dit uit te breiden. Neem in dat geval even contact met ons op. We zorgen er dan voor dat ook jij WECOLOUR kunt ontvangen!

Kan ik de haarverf op mijn werk laten afleveren?

Als je de haarverf op een ander adres zoals bijvoorbeeld je werk wilt laten afleveren, kun je een ander aflever adres opgeven tijdens je bestelling. 

Hoe kan ik een kortingscode gebruiken?

Op de pagina waar je je persoonlijke gegevens invult en de bestelling plaatst, zie je een onderwerp korting staan. In het veld kortingscode voer je de code in die je van ons hebt gekregen en klik op inwisselen. De korting wordt dan direct verrekend met het bedrag dat je moet betalen.

Kan ik een kortingscode ook gebruiken bij een eerste bestelling?

Je kunt een kortingscode niet combineren met de korting die we geven als je voor het eerst een account aanmaakt. Wel kan je de kortingscode bij de volgende bestelling gebruiken en combineren met eventueel tegoed dat je hebt opgebouwd.

Mijn kortingscode werkt niet?

Als je kortingscode niet werkt, kan het zijn dat het niet combineerbaar is met andere acties. Ook is het mogelijk dat je ergens een type fout hebt of dat de code al verlopen is.

Je moet ingelogd zijn om een kortingscode te kunnen gebruiken. Heb je nog geen account, dan krijg je bij de eerste bestelling altijd EUR 5 korting als je een wachtwoord aanmaakt op de betaalpagina. Daarna kan je een kortingscode gebruiken.
Neem contact met ons op om te kijken wat de reden is dat de code het niet doet.

Hoe duur is de haarverf?

Een pakket haarverf van WECOLOUR kost €19,95. Bestel je voor de eerste keer, dan krijg je €5 korting en betaal je dus maar €14,95.

Ook wordt de haarverf per pakket goedkoper als je er meerdere tegelijkertijd besteld. Koop je er twee, betaal je €17,95 per stuk, bij 3 betaal je €16,95 per stuk en bij vier of meer wordt de prijs €15,95 per pakket. Ook hebben we regelmatig acties waarbij je korting krijgt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg onze Facebookpagina.