Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Kan ik vanuit het buitenland bestellen?

Naar de kleuren
Naar de kleuren

Verzending naar Belgie, Duitsland en Engeland
Woon je in België, Duitsland of Engeland, dan betaal je 4,50 aan verzendkosten als je één product bestelt. Bestel je meer dan één product, dan is verzending naar deze landen ook kosteloos. De prijs van een pakket haarverf is €19,95 inclusief verzendkosten. Bij je eerste bestelling krijg je €5 korting als je een account aanmaakt. Als je meer dan 1 product bestelt is niet alleen de verzending kosteloos, maar wordt de prijs per product ook lager. Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden.

Bestellingen naar het buitenland worden niet via de brievenbus afgeleverd. Er is namelijk een handtekening voor ontvangst vereist. Je ontvangt van ons een track & trace code waarmee je de status van je bestelling online kunt volgen.

Verzending naar andere landen
Als je je bestelling naar een ander land verzonden wilt hebben, dan biedt onze website daar op dit moment nog geen mogelijkheid voor. We werken er wel aan om dit uit te breiden. Neem in dat geval even contact met ons op. We zorgen er dan voor dat ook jij WECOLOUR kunt ontvangen!