Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Welke haarkleur staat bij mij?

Naar de kleuren
Naar de kleuren

Verf je voor de eerste keer je haar dan kan het zijn dat je een andere kleur wilt of je wilt je grijze haren verven. Er zijn een heleboel haarkleuren op de markt. Wij hebben een kleurentool ontwikkeld die je helpt bij het kiezen van de juiste kleur. Wil je een andere haarkleur hou er dan rekening mee dat niet alle kleuren mooi staan.

Ben je een licht type met blond of lichtbruin haar en een lichte kleur ogen (blauw, grijs), kies dan voor een haarkleur die niet te donker is, bijvoorbeeld onze lichste kleur zeer licht asblond, zandblond of een natuurkleur zoals licht natuurlijk blonddonkerblond of natuurlijk blond. Ben je een lente type en heb je een lichte, goudgele of perzikachtige huidskleur (vaak zijn dit blonde types), dan is onze donkerblonde natuur kleur mooi. Ook caramel donkerblond en lichtbruin zijn erg mooi. Kijk uit dat je niet een te donkere kleur kiest.

Wordt je haar snel oranje, dan heb je veel warmte in je haar. Kies dan altijd voor een astint. Dit zijn de kleuren met een .1 erachter. Wij hebben een as blond en een as donkerblond in het kleurenpallet.

Heb je een lichte tot bronzen tint, vaak goudgelig met donker haar dan zijn de donkere, warmere tinten mooi. Denk aan caramel donkerblond, hazelnoot lichtbruin of koperrood lichtbruin (mooie warme rode felle kleur). Een natuurlijke kleur, dus gewoon bruin of donkerbruin kan ook heel mooi zijn. Te blond past niet goed. Ben je een wintertype dan heb je een lichte tot zeer lichte huid en donker tot zeer zwart haar. Bruin, chocoladebruin of lichtbruin zou ook nog kunnen. Hou je van kleur (dus rood/paars), kies dan voor mahonie bruin of mahonie roodbruin. Lichte tinten maken je bleek en passen niet echt bij je huidskleur.

Ben je erg grijs of dekt je haar moeilijk, kies dan altijd voor een natuurtint en het liefst 1 kleur donkerder dan je zou willen. Doordat er in onze haarverf geen ammonia, ppd, sulfaten en resorcinol zit, is de haarverf veel milder voor je haar. Je haar glanst na het verven en voelt zacht aan. Kies je dan een tint donkerder dan weet je ook zeker dat je een goede grijsdekking krijg. Onze kleurentool geeft je online advies.