Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Ik ben allergisch voor haarverf. Kan ik mijn haar dan nog verven?

Naar de kleuren
Naar de kleuren

Als je allergisch bent voor haarverf, ben je waarschijnlijk allergisch voor PPD. PPD is een kleurstof die nodig is om het haar te verven. In onze haarverf zit TDS, wat minder schadelijk en veel milder is dan PPD. Het kan zijn dat jij bij de 30% behoort die niet allergisch is voor TDS en wel voor PPD. Bestel daarom een gratis tester bij ons zodat je een allergietest kunt doen. Als je geen reactie krijgt, kun je onze haarverf zonder problemen gebruiken. Een tester kun je kosteloos aanvragen.

Er zijn ook veel mensen die een intolerantie voor haarverf hebben opgebouwd. Voor deze mensen is onze haarverf een uitkomst. In 99% van de gevallen krijgen mensen dan geen allergische reactie. Ga naar onze kleuren om te zien welke kleuren er zijn. 

Er zijn ook mensen allergisch voor waterstofperoxide. Dit zit helaas nog wel in onze haarverf. Onze formule is zo puur mogelijk, maar waterstofperoxide is nog steeds noodzakelijk om grijze haren te kunnen dekken. Ben je allergisch voor ammoniak, ppd of resorcinol vraag dan ook een tester aan. In de haarverf van WECOLOUR zitten deze stoffen niet, dus wie weet kan jij weer gewoon je haar verven met WECOLOUR.