Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Waarom is de haarverf duurder dan bij de drogist?

Naar de kleuren
Naar de kleuren

De haarverf van WECOLOUR is iets duurder dan bij de drogist omdat het professionele haarverf is waarmee je thuis je haar kunt verven. Er zitten voornamelijk verzorgende ingrediënten in en zo min mogelijk schadelijke stoffen.

Daarnaast is een groot voordeel van WECOLOUR haarverf dat je deze, anders dan bij de drogist, niet in een keer op hoeft te maken. Als je haar korter is dan schouderlang, kun Je de verf en de activator, mits je deze nog niet hebt gemengd, nog een jaar bewaren en er bijvoorbeeld je uitgroei nogmaals mee te verven of je gehele kapsel.

Ook wordt de haarverf thuis in de brievenbus bezorgd. We vragen geen extra bijdrage voor de verzendkosten, maar de verf moet wel opgestuurd worden. Dat maakt dat we een mooi, kwaliteitsproduct kunnen bieden voor €19,95 inclusief verzendkosten. WECOLOUR is de beste haarverf die er is voor de thuismarkt.