Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Hoe kies ik mijn huidige haarkleur

Naar de kleuren
Naar de kleuren

Soms is het lastig om te kiezen welke haarkleur je hebt, omdat de kleuren die wij laten zien niet exact overeenkomen met jouw haarkleur. Kies dan de haarkleur die het dichtste bij jouw eigen haarkleur in de buurt komt. 
Wij hebben de kleuren zo ingedeeld dat de bruine tinten van bijna zwart naar lichtbruin gaan. De blonde kleuren van donkerblond naar heel licht blond en de rode kleuren van blond naar donkerbruin, maar dan in rode tinten.

Kom je er niet uit of twijfel je, dan kan je ons een mailtje sturen met een foto. Wij kunnen dan aangeven welke kleur je het beste kunt kiezen.