Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Mijn account

Naar de kleuren
Naar de kleuren
Ik ben mijn inloggegevens kwijt

Je kunt gewoon naar mijn account gaan en een nieuw wachtwoord aanvragen. Je ontvangt dan een e-mail met een nieuw wachtwoord. Je gebruikersnaam is altijd je emailadres. Als je niet meer weet welk e-mailadres je hebt opgegeven, kan je het gewoon proberen. Als wij het e-mailadres niet herkennen, krijg je dat als antwoord en kan je een ander e-mailadres proberen. 

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Als je naar mijn account gaat en inlogt, kan je via accountgegevens zowel je e-mailadres als je wachtwoord wijzigen.

Wat is het voordeel van mijn account

Al je antwoorden en bestellingen worden bewaard in jouw account. Ook kan je via mijn account mensen uitnodigen om de haarverf van WECOLOUR te bestellen. Op het moment dat iemand via jouw link de haarverf bestelt, krijgt deze persoon eenmalig €5 korting en jij krijgt €5 tegoed die je bij je volgende bestelling kunt inwisselen, zodat je ook €5 korting krijgt. Daarnaast kan je via mijn account heel eenvoudig de haarverf opnieuw bestellen zonder dat je weer alle vragen hoeft in te vullen. De bestellingen die je gedaan hebt, blijven in het overzicht staan, zodat je altijd kunt checken welke kleur je besteld hebt.

Moet ik mij registreren?

Je hoeft je niet te registeren, maar dan heb je ook geen account.  Het voordeel van een account is dat je bij de volgende bestelling je vorige bestelling kunt herhalen.  Ook kan je vrienden uitnodigen om haarverf van WECOLOUR te kopen. Je krijgt dan direct €5 korting die je kunt inwisselen bij je volgende aankoop. En jouw vrienden ontvangen van ons een e-mail met €5 korting.

Ik heb een ander e-mailadres

Je kunt via mijn account, mijn accountgegevens, je e-mailadres veranderen.

Hoe werkt: 'deel en verdien korting'?

Als je ingelogd bent in het mijn account gedeelte, zie je een onderwerp: Deel en verdien korting.

Je kunt dit bericht delen op Facebook. Een ieder die dan via deze link een bestelling plaatst, krijgt automatisch €5 korting en jij krijgt €5 tegoed die je kunt gebruiken voor de volgende bestelling. Als je liever mensen individueel uitnodigt, kan dat uiteraard ook. Wij versturen dan namens jou een e-mail waarin we in het kort uitleggen wie we zijn en wat we doen. Ook wordt verteld dat jij een aankoop hebt gedaan bij WECOLOUR en het deel en verdien korting principe wordt kort toegelicht. De eerste keer dat je dit doet, krijg je direct €5 tegoed bijgeschreven. Koopt de persoon die jij een mail hebt gestuurd een pakket haarverf van WECOLOUR, krijgen jullie allebei ook nog eens €5 korting.

 

Ik kan niet inloggen

Als je niet kunt inloggen, ben je vaak al ingelogd. Je kunt dit zien aan de kleur van de button mijn account rechtsboven in de menubalk. 
Is dit blauw, dan ben je al ingelogd. Is dit beige, dan ben je niet ingelogd. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.
Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je een nieuw wachtwoord aanvragen, maar dit werkt alleen als je niet ingelogd bent.