Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

Naar de kleuren
Naar de kleuren

Heeft je nieuwe haarkleur niet goed gepakt?

Hoogstwaarschijnlijk is dit een van de redenen:

  • Misschien heb je je haar onlangs al gekleurd? Het kan zijn dat de haarverf die je gebruikte, een laagje om je haar heeft gelegd waardoor de nieuwe verf niet goed kan hechten aan je haar. Dit is vooral bij het gebruik van henna een reden dat andere haarverf niet pakt.  Als je met gewone haarverf (waar waterstof peroxide in zit) en dus ook WECOLOUR haarverf over henna heen verft, moet je zorgen dat er minimaal 3 weken tussen zit. En je kunt alleen een tint nemen in dezelfde kleurhoogte of donkerder. Heb je je haar recent geverfd, wil je nu kleuren met WECOLOUR maar weet je niet of de verf zal pakken? op je haar? Neem dan eerst een plukje aan de onderkant om te kijken hoe je haar erop reageert. Als de kleur uitpakt zoals je zou willen, dan kun je veilig je haar verven.
  • Heeft je haar recent een glansbehandeling ondergaan? Ook dan lag er voor het kleuren al een laagje om je haar heen waardoor de verf niet goed pakte.
  • Heb je geverfd op grijs haar? Grijs haar kan soms minder goed de verf opnemen en de verf kan minder goed de haarschacht bereiken.

Wat te doen?

  • Als je voor het kleuren met WECOLOUR andere verf hebt gebruikt en daar minimaal drie weken tussen zat, zul je helaas moeten wachten tot deze andere verf uit je haar is, of het eruit laten knippen.
  • Zat er minder dan drie weken tussen het kleuren met henna en daarna het kleuren met WECOLOUR? Probeer het dan nogmaals te verven met WECOLOUR minimaal drie weken erna. Want als het langer dan drie weken geleden gekleurd is met andere verf of henna, zou het kunnen dat WECOLOUR nu wel pakt op je haar.
  • Zijn waarschijnlijk je grijze lokken er de oorzaak van dat de verf niet pakte? Probeer dan een natuurtint van WECOLOUR. Dit is een kleur met een kleurnummer dat eindigt op .0. Kies bijvoorbeeld de zwart (1.0)donkerbruin (3.0), bruin (5.0), lichtbruin (6.0), donkerblond (7.0), natuurlijk blond (8.0), natuurlijk lichtblond (9.0) en de 10.01 zeer licht natuurlijk blond.