Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7

De haarkleur is vlekkerig na het verven

Naar de kleuren
Naar de kleuren

Hoe komt het dat het resultaat na het kleuren van je haar vlekkerig is?
Met onze haarverf blijven al aanwezige kleurnuances in je haar zichtbaar. Je krijgt dus nooit een helemaal egale kleur, dat is heel normaal. Zijn het niet deze al bestaande kleurnuances in je haar die het vlekkerige resultaat kunnen verklaren, dan is de oorzaak waarschijnlijk dat je de haarverf niet helemaal zorgvuldig en gelijkmatig hebt aangebracht.

Wat kun je doen om het vlekkerige verfresultaat weer goed te krijgen?
Verf je haar nog een keer opnieuw, dit kan meteen. Alleen als je heel droog, beschadigd of poreus haar heb, raden we je aan om toch een paar weken te wachten. Breng de haarverf extra secuur en gelijkmatig aan. En heb je de vorige keer wel genoeg haarverf gebruikt? 

Ben je door bestaande kleurverschillen in je haar bang dat je niet de gewenste haarkleur krijgt en dat het kleurresultaat vlekkerig wordt? Dan raden we aan je haar voor te pigmenteren. De haarverf pakt dan wel goed!

voorpigmenteren, hoe doe je dat?