Haarverf Haarverf kleuren Over ons FAQ Klanten Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 besteld is morgen in huis  Geen verzendkosten! Niet goed, geld terug!

Mijn haar is te fel van kleur geworden

Naar de kleuren
Naar de kleuren

Hoe komt het dat je haarkleur te fel is geworden?
Het kan zijn, als je je haar in een koper of rode kleur hebt geverfd, dat de haarkleur wat te fel is geworden. Vaak is de oorzaak dat je haar te licht van kleur was, of dat je haar door zonlicht op highlights is opgelicht. Want hoe lichter de ondergrond,  hoe feller het eindresultaat na het verven. Ook kan het zijn dat je haar erg beschadigd of poreus was toen je het ging verven. Je haar zuigt de verf dan veel meer op.

Wat kun je doen als de haarverf te fel heeft uitgepakt?
Wat je het beste kunt doen, is je haar opnieuw verven maar dan met een natuurkleur. Verven in een natuurkleur, een kleur die eindigt op .0, neutraliseert de te felle haarkleur. Dus als je je haar bijvoorbeeld hebt geverfd met onze haarkleur 6.64, koperrood lichtbruin, kies dan voor de haarkleur 6.0, lichtbruin, om het nogmaals mee te verven. Vind je je haarkleur echt veel te fel uitgepakt, kies dan voor een tint donkerder verf in de natuurtint. Als je je haar in de 6.64 geverfd had, kun je in dat geval het beste kiezen voor de kleur haarverf 5.0, bruin. Je haar wordt dan wel een tint donkerder, maar de felle kleur zal dan nog meer geneutraliseerd worden.