Beste haarverf

Beste-haarverf

De beste haarverf voor thuis bestel je online bij WECOLOUR. Met de kwaliteit van de kapper verf je zelf je haar op de beste manier. De haarverf is zo puur mogelijk en bevat geen ammonia, resorcinol, ppd en parabenen. Veel zachter en beter voor je haar! Veel van onze klanten vinden onze haarverf de beste haarverf die ze ooit hebben gehad. En dat zien we aan de klantenbeoordeling van 8.7!

Wat is de beste haarverf? 

Er is heel veel verschil in haarverf, er zijn tal van merken. De meeste merken zijn niet bezig met de kwaliteit van het haar. Wij wel! Waarom gebruiken kappers andere kwaliteit haarverf dan wij zelf? Dat vinden wij gek. Of je nu zelf je haar verft of je laat het door de kapper doen, je wilt het beste resultaat en dat krijg je alleen met de beste haarverf. De beste haarverf is haarverf die niet ruikt, je haar niet uitdroogt en beschadigt, maar juist verzorgt en een mooie kleur geeft. Haarverf die je vaker kunt gebruiken, met voedende bestanddelen en veel pigment. De kleur blijft heel lang mooi en je haar glanst en straalt dankzij de beste haarverf die er is. 

Pigment in haarverf heb je nodig om ervoor te zorgen dat je haarkleur niet snel terugloopt. Als dit bij de kapper zou gebeuren, kom je uiteraard terug met een klacht. Waarom zou dan niet wat kritischer zijn als je zelf je haar verft! Je haar hoeft niet uit te drogen en de kleur moet lang blijven zitten. Door de zon, het wassen en föhnen wordt de haarkleur altijd wat lichter. Dat is normaal. Als je haar beschadigd is en je gaat het weer verven, dan verliest het haar de kleur snel. Gebruik je de haarverf van WECOLOUR, dan herstelt je haar weer en blijft de haarkleur ook veel langer mooi. En dat is wat we willen. Mooi, gezond gekleurd haar, gewoon het beste resultaat. Ook hoef je daardoor minder te verven en is de kans op allergische reacties veel kleiner. Mensen die hun hele leven haar verven, moeten er rekening mee houden dat ze op een dag niet meer kunnen verven omdat er teveel chemicalieën zijn gebruikt in de loop der jaren. Het lichaam protesteert dan met als gevolg dat je niet meer kunt verven. 

Voordelen van de beste haarverf voor thuis

Als je zelf je haar verft, wil je geen vlekken. De haarverf van WECOLOUR is heel makkelijk te mengen. Je mengt de haarverf kleurcrème met de activator in een glazen of plastic bakje. Dit meng je met het kwastje wat bij de haarverf zit. Je roert net zolang totdat het één geheel is. Het is dan een romige crème die niet drupt en makkelijk met de kwast aan te brengen is. Je begint met de voorcontouren. Er zit veel pigment in onze haarverf, maar er blijven geen vlekken op jouw hoofdhuid achter. Je kunt eventueel wat vette crème op je voorhoofd aanbrengen, zodat je de haarverf er nadien nog makkelijker vanaf kunt halen. Maar wees voorzichtig, want haarverf dringt niet door in het haar als er vette crème op zit. Maak niet teveel haarverf klaar. Eenmaal gemengd kun je de haarverf namelijk niet meer bewaren. Dit blijft alleen goed in de tube waar je nadien weer de dop op doet. Wel kun je heel makkelijk haarverf bij maken. Vind je het lastig om haarverf met een kwast aan te brengen, dan kun je dit ook met je handen in masseren. Het resultaat is echter wel nauwkeuriger als je een kwast gebruikt (daarom geven wij er ook een kwast bij) en daarmee krijg je dus ook het beste resultaat.

Wat maakt de haarverf van WECOLOUR de beste haarverf voor thuisBeste haarverf

Onze gebruikers beoordelen onze beste haarverf met een 8.7! Je kunt de haarkleur adviestool gebruiken om te kijken uit welke kleuren je kunt kiezen. Dan weet je precies welke haarverf het beste bij je past. Weet je al welke haarverf je wilt, bestel dan direct een van de 44 kleuren. Op werkdagen besteld voor 16 uur, is dezelfde dag verzonden. De haarverf zit in een verpakking dat door de brievenbus past, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Uiteraard zit er ook een zakje shampoo en conditioner bij voor na het verven. Je brengt de haarverf aan met de bijgeleverde kwast en zorg dat je de plastic handschoenen ook aan doet. Het is namelijk best lastig om na het haar verven de verf van je handen te wassen. De gebruiksaanwijzing legt je stap voor stap uit hoe je het beste resultaat krijgt.

Je bestelt onze producten online en ontvangt ze zonder verzendkosten in je brievenbus. De beste haarverf van kapperskwaliteit voor thuis bestel je voor slechts € 19,95. Bestel je meedere producten? Dan ontvang je stapelkorting. Zo betaal je zeker niet teveel voor de beste haarverf op de markt!

Bestel beste haarverf