Bevestiging betaling tester haarverf

Bevestiging aanvraag tester

Wij hebben jouw aanvraag voor een tester van WECOLOUR haarverf ontvangen, dankjewel voor je interesse! De tester in de door jou aangevraagde kleur(en) ontvang je in je brievenbus, samen met de kortingscode. De kortingscode is beperkt geldig. De datum tot wanneer je deze kunt gebruiken, staat vermeld.

voer de test op de juiste manier uit
Om zeker te weten dat je WECOLOUR haarverf verdraagt, is het heel belangrijk dat je de huidtest op de juiste manier uitvoert. Op de juiste wijze testen duurt minimaal 72 uur. Hou er rekening mee dat in onze haarverf geen PPD zit, maar wel TDS. Dit is familie van PPD, dus je moet wel altijd voorzichtig zijn als je allergisch bent voor PPD. 30% van de mensen die allergisch is voor PPD, is dit niet voor TDS.

tester 's morgens aanbrengen
Breng de tester altijd 's morgens, of in ieder geval overdag aan. Je kunt je huid dan goed monitoren. Een reactie komt soms pas na een paar uur op en je moet de verf direct van je huid wassen als je voelt dat het gaat jeuken of prikken. 's nachts zou een reactie ongemerkt kunnen blijven en riskeer je dat deze ernstig wordt.