Bevestiging betaling tester haarverf

Bevestiging aanvraag tester

Wij hebben jouw aanvraag voor een tester van WECOLOUR haarverf ontvangen, dankjewel voor je interesse! De tester in de door jou aangevraagde kleur(en) ontvang je in je brievenbus. Erbij zit een duidelijke omschrijving hoe je de test het beste uit kunt voeren. Om zeker te weten dat je WECOLOUR haarverf verdraagt, is het heel belangrijk de test op de beschreven manier uit te voeren. Op de juiste wijze testen duurt minimaal 72 uur. Hou er rekening mee dat in onze haarverf geen PPD zit, maar wel TDS. Dit is familie van PPD, dus je moet wel altijd voorzichtig zijn als je allergisch bent voor PPD. 30% van de mensen die allergisch is voor PPD, is dit niet voor TDS.

In de rode nuances zit geen TDS, waardoor dit de beste optie is voor mensen die allergisch zijn voor PPD. Rode nuances zijn de mahonie rood donkerbruin (4.65), koper lichtbruin (6.4), koperrood lichtbruin (6.64) en de koper donkerblond (7.4).

Als je de test gaat uitvoeren, doe dit dan altijd overdag en niet 's nachts. Je kunt je huid dan goed monitoren. Een reactie kan na een paar uur pas opkomen en kan 's nachts ongemerkt heel erg worden. Je moet de crème direct van je huid verwijderen als je voelt dat het gaat jeuken of prikken. Bij de tester zit een uitgebreide brief met instructies. Lees deze ook nog aandachtig door. 

In de brief staat ook jouw persoonlijke kortingscode van € 5,00. Deze kun je gebruiken tot één maand na datum.