Black Friday korting WECOLOUR

Bestel deze Black Friday week met € 5 korting op je bestelling. Gebruik hiervoor de kortingscode BF2021 bij het afrekenen. Zo kun je de haarverf, haarverzorgings- en/of stylingproducten van WECOLOUR proberen voor een voordelige prijs. De kortingscode is voor iedereen geldig dus ook voor al jouw vriendinnen, familie of collega's. De kortingscode is eenmalig per persoon te gebruiken van zondag 21 november tot en met zondag 28 november 2021.

Waarom haarverf van WECOLOUR? 

WECOLOUR is ontstaan vanuit één simpele missie: gezond geverfd haar voor iedereen bereikbaar maken. Wij zijn een webshop gespecialiseerd in haarkleuring voor thuisgebruik. Wij geloven dat iedereen een prachtige, gezonde, natuurlijk ogende haarkleur verdient. Én we begrijpen ook dat het soms best spannend kan zijn om over te stappen op een andere haarkleuring. Daarom hebben we een kleuradviestool ontwikkeld die klanten helpt de juiste kleur te kiezen. Voor de klanten die liever persoonlijk contact willen, zit ons team van kleurspecialisten iedere werkdag (van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:00 uur) klaar.

Samen met onze partner in Italië, ontwikkelden we een permanente haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia en PPD. Wat er wel in zit zijn natuurlijk verzorgende ingrediënten, zoals argan olie en calendula extract. Een kwaliteitsproduct met een uitstekende dekking, veel beter en zachter voor je haar dan reguliere verf en voor een betaalbare prijs. Een WECOLOUR pakket wordt geleverd door de brievenbus en bevat naast de verf en activator ook een shampoo, conditioner, handschoenen, kwastje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Haarverzorgings- en stylingproducten

De haarverzorgings- en stylingproducten van WECOLOUR zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van dezelfde filosofie als onze haarverf: zo puur mogelijk. Zo bevat het geen sulfaten, parabenen, siliconen en resorcinol. Wat er dan wel in zit? Al het goede dat de natuur ons te bieden heeft zoals bijvoorbeeld camellia olie, calendula- en fruitextracten en aloë vera. Speciaal voor haar dat wel wat extra voeding en verzorging kan gebruiken, zoals wanneer je je haar (regelmatig) verft. Onze haarverzorgingsproducten zijn ook perfect voor gekleurd haar: door de milde formules blijft de kleur in je haar langer mooi. Veel beter voor je haar, haarkleur en hoofdhuid.

Naar de shop