Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Blog

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

Van blond naar bruin

Van blond naar bruin

Van blond naar bruin zie je veel meer in de winter dan in de zomer. In blond haar zit veel minder pigment dan in bruin haar, dus is het belangrijk dat je kiest voor een warme tint. Ook kun je dit het beste in 2 of drie stappen doen, zodat je haar en de kleur er niet onder te lijden heeft.
Haarverf zonder schadelijke stoffen

Haarverf zonder schadelijke stoffen

Haarverf zonder schadelijke stoffen bevat geen ammoniak, ppd en resorcinol. Wel nog waterstofperoxide, want anders kun je geen grijze haren verven. Toch is deze haarverf al veel beter voor je haar en je hoofdhuid. Doordat de haarverf zo puur is en veel minder schadelijke stoffen bevat, blijft de kwaliteit van je haar veel beter en is je hoofdhuid minder geïrriteerd.
Verf jij je haar zwart? Waar moet je op letten?

Verf jij je haar zwart? Waar moet je op letten?

Verf jij je haar al jaren zwart of ben je van plan dit te gaan doen? Het is de moeite waard even te lezen waar je beter even op kunt letten om vervelende bijeffecten te vermijden.
Haren verven met stapelkorting

Haren verven met stapelkorting

Haren verven kan een kostbare zaak zijn, helemaal als je iedere vier weken weer je haar verft. Daarom heeft WECOLOUR stapelkorting geïntroduceerd. Hoe meer producten je bestelt, hoe voordeliger het wordt. Je krijgt op de haarverf korting tot €5 per pakket en de andere producten zijn allemaal minimaal €2 goedkoper. Hoe werkt het precies?
Er 10 jaar jonger uitzien door je haar?

Er 10 jaar jonger uitzien door je haar?

Soms moet je eerlijk zijn: als je geen dertiger of veertiger meer bent heb je misschien al gemerkt dat wat je vroeger goed stond qua haar nu misschien niet meer de beste keuze is. Als jij eigenlijk ook iets anders met je haar wilt maar je weet niet goed waar te beginnen, lees dan deze blog!
Haarmode seizoen herfst-winter 2018-2019

Haarmode seizoen herfst-winter 2018-2019

Wat zijn de haartrends voor winter 2018-2019? Alvast vooruitlopend op de Parijse Fashionweek van eind september zijn dit de nieuwe kapsels voor 2018-2019. Wie weet overweeg jij ook een nieuwe haarlook die helemaal 2018-2019 is of wil je je haren verven in een ander kleurtje? Neem even een kijkje!

 

Onze klanten aan het woord