Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

Blog

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie
loading

haarverfkwast

Haarverfkwast

Bij professionele salons wordt haarverf altijd met een kapperskwast aangebracht terwijl haarverf van de drogist (bijna) altijd is uitgerust met een mengflacon. Maakt het eigenlijk uit hoe je de haarverf aanbrengt? Wij vertellen je waarom je bij WECOLOUR een haarverfkwast in je pakketje aantreft.
van_bruin_naar_blond

Van bruin naar blond

Wil je van blond haar naar donkerder, dan is het bijna altijd mogelijk dit zelf te doen. Maar hoe werkt het andersom, van bruin haar naar blond haar? Is het mogelijk je haar lichter te verven met haarverf? Na het lezen van deze blog weet je precies wat (on)mogelijk is.
Sulfaatvrije_shampoo

Sulfaatvrije shampoo

Sulfaten, siliconen en parabenen: stoffen die je liever niet terug ziet op de ingrediëntenlijst van jouw shampoo. Maar waarom eigenlijk? Wij leggen het je uit in deze blog.
is_haarmousse_slecht_voor_je_haar

Is mousse slecht voor je haar?

Is WECOLOUR Volume Mousse eigenlijk wel goed voor je haar en haarkleur? We vertellen het je in deze blog! Ook geven we je tips over hoe je mousse optimaal gebruikt.
Groene gloed in je haar

Groene gloed in je haar

Onverwachts een groene gloed in je haar is natuurlijk niet wat je zou willen. In dit blog leggen we je haarfijn uit hoe een groene gloed ontstaat, hoe je van een groene gloed in je haar af kan komen en nog belangrijker: hoe je deze groene gloed voorkomt.
9 stappen voor een optimale verzorging van je haar

9 stappen voor een optimale verzorging van je haar

Wat is de optimale verzorging voor gezond haar? Denk aan het gebruik van een serum of masker, een regelmatig bezoekje aan de kapper en het gebruik van een milde shampoo en conditioner. In dit blog leggen we je in 9 stappen uit hoe je jouw haar het beste kan verzorgen.

 

Onze klanten aan het woord

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

Gerda uit Nijkerkerveen

De haarverf van We Colour is absoluut geweldig. Zeer zacht voor het haar( heb heel fijn haar), gemakkelijk aan te brengen. Zeer prettig ruikende haarverf. Pakketje past in de brievenbus en alles wat je nodig hebt om het haar te verven, zit erbij.  Ben superblij dat ik We Colour ontdekt hebt, gebruik alleen nog deze haarverf!

Coby