Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

Blog

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie
loading

Blonderen van rood haar

Rood haar blonderen

Van rood haar naar blond gaan is lastiger dan je denkt. Het kost veel tijd en vraagt veel van je haar. Wij vertellen je in dit blog wat je daarom het beste kan doen.
haarkleur-trends-2021

Haarkleurtrends 2021

Welke haarkleuren bepalen in 2021 het modebeeld? We zien vooral HOT HOT HOT: kastanjebruin, chocoladeblond, mokka, café au lait en àlle kleuren die herfstbladeren maar kunnen hebben. Dit zijn dé nieuwe haarkleuren voor 2021!
Kun je je haar verven na keratine behandeling

Haar verven na keratine behandeling

Wat doet een keratine behandeling. En kan je beter voor of na het haar verven een keratine behandeling nemen? In dit blog vertellen we je alles wat je moet weten over haarverven in combinatie met een keratine behandeling.
Hoe voorkom ik afbrekend haar

Hoe komt het dat mijn haar afbreekt?

Hoe komt het nou dat je haar afbreekt? En hoe kom je hier vanaf? Niemand wilt namelijk afgebroken haar. Gelukkig hebben wij voor jou in dit blog een paar perfecte verzorging tips klaar gezet!
scrub en reinig je haar met zeezout

Detox voor je haar: scrub en reiniging met grof zeezout

Begin het jaar goed: geef je haar en hoofdhuid een detox! Met een mengsel van zeezout en lauwwarm water verwijder je alle gifstoffen uit je haar zoals chemicaliën uit haarverzorgingsproducten en schadelijke stoffen uit de omgeving. Ook zuivert het je hoofdhuid, ideaal wanneer je last hebt van roos.
droog haar na highlights

Wat te doen tegen droog haar na highlights?

Doordat je net highlights hebt laten zetten lijkt je haar beschadigt te zijn geraakt. Dit wil je het liefst niet en hoe kan je dit voorkomen? In dit blog vertellen we je alle tips die je moet weten om je haar er gezond en niet meer er droog uit te laten zien!

 

Onze klanten aan het woord

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

Gerda uit Nijkerkerveen

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra van der Kolk