Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur

Blog

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie
loading

natuurlijke_keratinemaskers

Natuurlijke keratinemaskers maken voor je haar

Keratinemaskers en -behandelingen maken je haar zacht, glad, sterker en gezonder. Op naar natuurlijk stralend haar met de volgende natuurlijke recepten voor keratinemaskers, we geven je verschillende recepten.
haaruitval

Haaruitval

Heb je haaruitval en vraag je je af of jouw haaruitval wel 'normaal' is? Lees dan deze blog om te ontdekken wat de oorzaak kan zijn en vooral: wat je aan je haaruitval kunt doen.
zilvershampoo-gebruiken

Zilvershampoo

Wanneer je haar blond geverfd is of van nature een lichte kleur heeft, kan het zijn dat je snel last hebt van een gele gloed in je haar. Het gebruiken van een zilvershampoo kan deze ongewenste kleur in je haar neutraliseren. In deze blog gaan we verder in op de werking van zilvershampoo en waar je op kan letten bij het kiezen van een zilvershampoo.
blonderen-zonder-beschadiging

Haren blonderen zonder beschadiging

Soms ben je wel eens toe aan een nieuwe haarkleur. Alhoewel je met haarverf mooie veranderingen kunt aanbrengen, kun je er niet altijd mee bereiken wat je wilt. Wanneer je donker (geverfd) haar hebt, maar je droomt van een blonde coupe, gaat dat met verf helaas niet lukken. Dan moet je het gaan blonderen: het bleken van je haar. Helaas gaat door het blonderen de kwaliteit van je haar achteruit. In deze blog leggen we je uit waarom je haar beschadigd en wat je er tegen kunt doen.
groene-gloed-in-je-haar

Groene gloed in je haar

Je wilt een mooie koele kleur in je haar maar soms resulteert een askleur helaas in een groene gloed in je haar. Hoe komt dit en hoe kom je er vanaf?
haarkleur-koper-donkerblond-7.4

Koperkleuren wat voor jou?

Vind jij koper ook een prachtige kleur maar nog een beetje te spannend? Lees of koper ook een kleur voor jou is én hoe je mengt om op de voor jou juiste koperkleur uit te komen. Ook laten we je verschillende mengcombinaties zien. Wie weet straal jij straks ook in koper!

 

Onze klanten aan het woord

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere verf meer!

Gerda

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra