Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Haarkleuren
Over ons
FAQ Blog Contact

Blog

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

6 tips om je haarkleur mooi te houden

6 tips om je haarkleur mooi te houden

Je kent het wel, je hebt vorige week je haar geverfd en nu lijkt de kleur alweer te vervagen. Gelukkig zijn er 6 simpele tips die je helpen om je haarkleur mooi te houden. We delen ze met je in dit blog.
gezonde-haarverf-kiezen

Gezonde haarverf: hoe kies je die?

Vind jij het belangrijk om kritisch te kijken naar de haarverf die je gebruikt? Wil je ook een bewuste, gezondere keuze maken? Lees dan deze blog zodat jij ook weet waar je op kunt letten de volgende keer als je voor de keuze staat je haar opnieuw te verven.
Gezond haar: welke voeding is goed voor je haar?

Gezond haar: welke voeding is goed voor je haar?

Wie wil er nou geen gezond, mooi en glanzend haar? Wist je dat een gezonde eet- en levensstijl belangrijk is? Naast goede verzorgingsproducten voor je haar, hebben wij op een rijtje gezet welke voedingsstoffen en producten goed zijn voor je haar. Dat is toch een goede motivatie om je nog even aan die gezonde levensstijl te houden!
voorpigmenteren-grijs-haar

Grijs haar voorpigmenteren of beitsen

Sommige mensen hebben last van erg hard grijs haar. Dit haar pakt wat moeilijker en laat de verf soms wat sneller los. Je kunt deze haren voorbehandelen zodat je een goede grijsdekking krijgt. Wij doen dit door het haar te voorpigmenteren of te beitsen. Je kunt beide methodes ook combineren.
haarverf hazelnoot lichtbruin haarkleur 6.71

Uitgroei verven

Wil je jouw uitgroei verven? Over het algemeen doe je dit één keer in de zes weken. Je kunt jouw aanzet wat donkerder maken, zodat je wat meer diepte krijgt. Ben je redelijk grijs, kun je beter voor wat lichter gaan, want dan valt de uitgroei minder op.
Het verschil tussen uitwasbare, semi permanente en permanente haarverf

Het verschil tussen uitwasbare, semi permanente en permanente haarverf

Heb je wel eens je haar geverfd terwijl je dacht dat je het er zo weer uit kon wassen? Gelukkig kan je het altijd weer herstellen, maar een spoeling is iets heel anders dan een permanente kleuring. Wij zetten alle informatie even voor je op een rij.

 

Onze klanten aan het woord