Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

Blog

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie
loading

van_bruin_naar_blond

Van bruin naar blond

Wil je van blond haar naar donkerder, dan is het bijna altijd mogelijk dit zelf te doen. Maar hoe werkt het andersom, van bruin haar naar blond haar? Is het mogelijk je haar lichter te verven met haarverf? Na het lezen van deze blog weet je precies wat (on)mogelijk is.
Sulfaatvrije_shampoo

Sulfaatvrije shampoo

Sulfaten, siliconen en parabenen: stoffen die je liever niet terug ziet op de ingrediëntenlijst van jouw shampoo. Maar waarom eigenlijk? Wij leggen het je uit in deze blog.
is_haarmousse_slecht_voor_je_haar

Is mousse slecht voor je haar?

Is WECOLOUR Volume Mousse eigenlijk wel goed voor je haar en haarkleur? We vertellen het je in deze blog! Ook geven we je tips over hoe je mousse optimaal gebruikt.
Groene gloed in je haar

Groene gloed in je haar

Onverwachts een groene gloed in je haar is natuurlijk niet wat je zou willen. In dit blog leggen we je haarfijn uit hoe een groene gloed ontstaat, hoe je van een groene gloed in je haar af kan komen en nog belangrijker: hoe je deze groene gloed voorkomt.
9 stappen voor een optimale verzorging van je haar

9 stappen voor een optimale verzorging van je haar

Wat is de optimale verzorging voor gezond haar? Denk aan het gebruik van een serum of masker, een regelmatig bezoekje aan de kapper en het gebruik van een milde shampoo en conditioner. In dit blog leggen we je in 9 stappen uit hoe je jouw haar het beste kan verzorgen.
Geïrriteerde hoofdhuid herstellen

Wat te doen bij een geïrriteerde hoofdhuid

Een geïrriteerde hoofdhuid is veelal te herkennen aan witte schilfertjes die jeuk veroorzaken. Hoe ontstaan deze schilfertjes en belangrijker: hoe komt je ervan af?

 

Onze klanten aan het woord