Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

  Extensions verven

  Nieuwsbrief WECOLOUR

  Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

  extensions-vervenExtensions verven kan alleen wanneer deze van echt haar zijn gemaakt. Synthetisch haar kan nooit geverfd worden. De verf pakt niet en het haar kan afbreken. 

  Soorten extensions

  Als je niet de volle haarbos hebt die je zou willen, dan kan je kiezen voor hairextensions. Er bestaan verschillende soorten extensions. Zo heb je clip ins die je op ieder moment er zelf uit kunt halen. Er  zijn ook de extensions die semi permanent vast zitten aan het haar. De soorten extensions op een rijtje:

  Clip In Extensions Dit zijn stroken haar met clipjes die je makkelijk aan je eigen haar kan bevestigen. Een deel van jouw eigen haar breng je omhoog. In het haar wat niet omhoog is breng je de clip ins aan. Het omhoog gebrachte haar laat je hierna over de clip-is vallen. Je draagt deze wanneer je wilt. 

  Invlechten Hier worden kleine plukjes of langere repen haar in het eigen haar gevlochten. Het zit goed vast en kan voor langere tijd gedragen worden. De extensions moeten na een aantal weken weer opnieuw ingevlochten worden.

  Flip In Hair Dit is een volle mat haar met een dunne nylon draad. Deze nylon draad wordt om het hoofd gelegd. Het eigen haar valt erover heen zodat de draad niet te zien is. Deze extensions kun je dragen wanneer je wilt.extensions-verven

  Weven / weave Hier wordt jouw eigen haar tegen het hoofd ingevlochten. Met een naald en draad worden de extensions vast genaaid aan het ingevlochten haar. Na een aantal maanden (2 of 3 soms 4) worden de extensions eruit gehaald. Het is mogelijk je hele hoofd te weaven, maar het is ook mogelijk een deel te doen. dan wordt er tussen het eigen haar een horizontale vlecht ingevlochten en daaraan worden de extensions bevestigd.

  Wax / bondings Met een speciale lijm/wax worden de extensions bij de hoofdhuid aan het haar geplaatst en met een wamtetang vastgemaakt. Deze extensions blijven goed in het haar zitten. Na een ongeveer 4 maanden moeten de extensions eruit gehaald worden, anders ga je de bondjes zien. 

  Microringen Hierbij wordt het eigen haar en de extension door een ringetje in de kleur van het haar gehaald. Dicht bij de hoofdhuid wordt het ringetje dichtgeknepen. Ook dit zijn extensions die voor langere tijd kunnen blijven zitten.

  Tape Extensions Deze extensions worden met tape aan het haar geplakt. Omdat deze extensions in bredere rijtjes plukjes aan stukje tape zitten is het ideaal voor wat dunner/fijner haar. Iedere 6 tot 8 weken moeten de extensions omhoog geplaatst worden. 

  Het verven van extensions

  De extensions kunnen niet de kleur zijn die je had verwacht. Extensions verven is dan een mogelijkheid. Dit kan alleen als de extensions van echt haar zijn gemaakt. Omdat je de extensions veel minder vaak wast dan je eigen haar, zal de kleur van de extensions langer blijven zitten. Om dan een mooi geheel te behouden zal je je eigen haar vaker moeten verven. Omdat de extensions de verf veel sneller opnemen is het aan te raden een niet te donkere kleur te nemen, of de verf korter in te laten werken. Verder pakt de verf vaak wat matter uit en slaat vaker groenig uit. Het is dan ook zeker aan te raden een goudnuance of een warme kleur zoals chocolade, caramel of roodtint toe te voegen aan de kleur. Om niet voor verrassingen te komen staan kun je het best een proefstukje verven om te kijken hoe het uitpakt. Ook kun je de kleurentool gebruiken om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

  Denk er aan dat hoe vaker je de extensions verft of styled, de kwaliteit ook sneller achteruit zal gaan. Extensions lichter verven of blonderen wordt sterk afgeraden. Het haar is al eens ontkleurd om daarna in de juiste kleur te verven. Wanneer je het weer gaat blonderen zal het beschadigen of afbreken. Ook is het goed om te weten dat wanneer je de extensions verft, de garantie vaak komt te vervallen. Ook geldt; hoe minder je met de extensions doet (verven, stylen, föhnen enzovoorts), hoe mooier de extensions blijven.

  Hoe verf je de extensions?

  Volg onderstaande stappen om jouw extensions te verven:

  Stap 1 Was de extensions en laat deze drogen op een handdoek.

  extensions-verzorgen

  Stap 2 Breng de verf aan op alle stroken haar. Draai de extensions om zodat de achterkant ook goed bedekt wordt met verf. Masseer de verf in het haar. 

  Stap 3 Laat de verf inwerken. Check de extensions af en toe tijdens het inwerken. De verf wordt sneller opgenomen dan in jouw eigen haar en kan snel te donker worden. 

  Stap 4  Spoel de extensions uit met warm water. Was de extensions met shampoo en herhaal dit eventueel. Gebruik tot slot een conditioner en spoel de extensions met koud water uit zodat de schubben weer sluiten. 

  Stap 5 Laat de extensions drogen op een handdoek. Bortel pas als de extensions helemaal droog zijn. 

  Heb je de extensions al in jouw haar, dan volg je gewoon onze gebruiksaanwijzing die in de verpakking zit. De haarverf van WECOLOUR is zo puur mogelijk en daarom ideaal om te gebruiken als je extensions wilt kleuren.

  Verzorging van de extensions

  De extensions verzorg je op dezelfde manier als je eigen haar. Zo kan je het wassen met een goede shampoo en conditioner. Maar denk ook aan extra verzorging met bijvoorbeeld de Argan silk Dit is een rijke, verzorgende formule voor je (gekleurde) haar. Argan Silk hydrateert, voedt  en zorgt voor een zijdezachte glans. Daarnaast beschermt het je haar tegen vocht en hitte. Perfect voor gekleurd haar! Of gebruik de Dark Bamboo. Deze treatment reinigt, zuivert en verzorgt het haar. De bamboe verwijdert voorzichtig alle onzuiverheden van de hoofdhuid en het haar, waardoor de verzorgende ingrediënten beter in het haar kunnen doordringen. De klei schuimt niet en is heel zacht voor je haar en de hoofdhuid. 

  Onze klanten aan het woord

  Vandaag voor het eerst kleur 6.71 gebruikt op grotendeels grijs maar deels nog geverfd haar. De verf is lekker dik waardoor hij makkelijk aan te brengen is en niet drupt. Het resultaat is prachtig. Zoals beloofd ziet de kleur er natuurlijk uit.

  P

  Mooi pakket ontvangen, zeer compleet met handschoentjes, een kam en verzorgingsproducten voor het haar. De kleur 9.1  heeft goed gepakt op mijn haar. Snelle en goede service, dus zeer tevreden!

  Wendy