Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Haar verven

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

haar-vervenZelf je haar verven

Haar verven: van ongewenste grijze haren, of gewoon toe aan een andere look? De logische stap die de meeste mensen in zo’n geval zetten als ze hun haar gaan verven, is een bezoek aan de kapper. Daar gebeurt het haar verven grondig en goed, is de heersende gedachte. En dat klopt. Maar wat veel mensen (nog) niet weten, is dat je ook heel eenvoudig zelf je haar kunt verven. En dat zonder de nadelen van haarverf van de drogisterij of een dure kappersbehandeling! Om die reden heeft WECOLOUR een eigen haarverflijn ontwikkeld, die in kwaliteit niks onderdoet voor de verf die jouw eigen kapper gebruikt. Met als grote verschil dat jij veel minder geld kwijt bent en zelf, in jouw eigen huis uw haar kunt verven. En, ook niet onbelangrijk: onze verf bevat geen ammoniak, PPD, parabenen of andere schadelijke stoffen. De haarverf is na opening 1 jaar houdbaar, dus je kunt er meerdere keren je haar mee kleuren. In de verpakking zit naast de kleurcrème en de activator, ook plastic handschoenen, een kwast, shampoo, conditioner (voor na het haar verven) en een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Grijs haar verven

De meeste mensen die het haar verven, doen dat omdat ze grijs worden. De eerste vereiste van een goede haarverf is dan ook een perfecte grijsdekking. Bij de ontwikkeling heeft WECOLOUR dan ook nadrukkelijk aandacht besteed aan dit aspect. De haarverf is 100 procent grijsdekkend. Heb je al een kleurtje in jouw haar, dan wordt wel aanbevolen om dezelfde kleur of maximaal 4 tinten donkerder te nemen. Heb je nog geen kleur in het haar, dan is het ook mogelijk om 2 tinten lichter te kiezen. Het verven van grijs haar gebeurt bij de kapper meestal door meerdere kleuren met elkaar te vermengen. Dat is noodzakelijk om een perfecte grijsdekking te krijgen. De haarverf van WECOLOUR is echter al gemend, dus het is niet meer nodig om nog eens meerdere kleuren met elkaar te mixen. Let wel op: hard haar kan lastig te dekken zijn. In dat geval wordt geadviseerd om 1 tint donkerder te nemen dan je gewend bent.

haarkleuradvies-WECOLOURHaar verven, welke kleur test

Je hebt besloten dat je jouw haar wilt verven, maar het vinden van de juiste kleur is een heel karwei. Komt je dat bekend voor? Dan zit je goed. WECOLOUR heeft precies voor die mensen een haarkleuradviestool ontwikkeld. Hierin geef je jouw natuurlijke haarkleur aan, de dikte, de hoeveelheid grijs, hoe lang het is en of het al geverfd is. Op basis van jouw antwoorden, kun je vervolgens kun je heel eenvoudig met een paar simpele muisklikken de juiste haarverf kleur bestellen. 

Haar verven, hoe doe je dat?

Het begint met een goede voorbereiding. Zorg dat je alles bij de hand hebt voordat je je haar gaat verven. Je mengt de kleurcrème met de activator in een plastic of glazen kommetje in de verhouding 1:1 (dus van beide evenveel). Dit meng je tot het één geheel is. Je brengt haarverf altijd aan op droog haar, het liefst een paar dagen niet gewassen. Dan heb je een soort natuurlijke beschermlaag op je hoofdhuid. Je begint met de voorcontouren en de middenscheidingen. En daarna doe je de lengtes. We hebben een filmpje die je stap voor stap uitlegt hoe je het haar verft. Als de haarverf helemaal in je haar zit (je kunt dit ook door iemand laten doen), laat je het 35 minuten intrekken (het maakt niet hoe lang je erover gedaan hebt) en daarna spoel je het uit. Als het water niet meer afgeeft, was je het met de WECOLOUR shampoo en vervolgens gebruik je de WECOLOUR conditioner. Uiteraard kun je ook onze Dark Bamboo gebruiken. 

De beste haarverf

Als je haar gaat verven, wil je niet dat je haar droog en dor wordt. Om die reden heeft WECOLOUR bij de ontwikkeling van de haarverf getracht om het zo puur mogelijk te houden. Daarom bevat de verf zoals eerder gezegd geen ammoniak,  geen resorcinol en geen parabenen. Tijdens het haar verven zorgt de kleurcrème ook voor voeding en glans. Je haar droogt dus niet uit en nadat je de kleurcrème hebt uitgespoeld, gewassen en conditioner hebt gebruikt, glanst je haar als nooit tevoren. Ons doel is dat de haarkleur zo lang mogelijk mooi blijft, niet vervaagt en jouw haar in superconditie blijft. Je hoeft dan minder vaak je haar te verven en de kwaliteit van jouw haar blijft heel mooi.

Dus haar verven met WECOLOUR is eenvoudig en veilig. Je kunt onder meer betalen met iDEAL, bankoverschrijving en Paypal. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur ’s middags, dan heb je het door jouw gekozen kleurtje de volgende dag al in huis en kun je zelf je haar verven. Heb je toch nog vragen, of wil je nog meer weten? Neem dan even contact met ons. 

Onze klanten aan het woord