Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

  Haarverf zonder schadelijke stoffen

  Nieuwsbrief WECOLOUR

  Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

  Gezonde-haarverfHaarverf zonder schadelijke stoffen zoals ammonia, resorcinol en agressieve kleurstoffen is veel beter voor je haar en je hoofdhuid. Dit komt omdat het veel puurder is en de kwaliteit van de kleurcrème milder en beter. Je haar droogt veel minder uit en krijgt een mooie, natuurlijke glans. Doordat er minder schadelijke stoffen in zitten, is het kleurresultaat ook veel natuurlijker. In de haarverf van WECOLOUR zijn tevens verzorgende ingrediënten toegevoegd, zodat je haar na het kleuren zacht is en glanst.

  Haarverf zonder schadelijke stoffen

  Als er in de haarverf geen schadelijke stoffen zitten, is de kans op allergiën, haaruitval, droog en dor haar veel minder groot. Helemaal als je regelmatig je haar verft, is het belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige haarverf te hebben zonder schadelijke stoffen. Gemiddeld verven mensen het haar 1 keer in de 6 tot 8 weken. Doordat je dit regelmatig doet, heeft de verf impact op de kwaliteit van je haar. Kies je voor een product waar veel minder rotzooi in zit, dan merk je dit ook direct aan je haar. Het wordt zachter, het glanst meer en de kleur blijft daardoor ook veel langer mooi. Je hoef dan niet meer iedere keer je hele haar te verven, maar je kunt ook volstaan door alleen je uitgroei te doen.

  Grijs haar verven met haarverf zonder schadelijke stoffen, kan dat?

  argan-olie-haarverf-zonder-schadelijke-stoffen

  Grijs haar is over het algemeen wat harder dan haar waar nog pigment in zit. Bij sommige mensen is het dan wel noodzakelijk om ammonia in de haarverf te hebben, zodat de schubben verder open staan. Maar het is zeker het proberen waard om de haarverf van WECOLOUR te proberen. Hier zit geen ammonia in, maar uiteraard gaan de schubben wel open staan. Is de grijsdekking niet optimaal, dan kun je dit compenseren door een tint donkerder te kiezen. Hier zit meer pigment in waardoor de grijze haren meer kleur krijgen en de dekking ook beter is. Ook kan je je haar voorpigmenteren door wat kleurcrème op de moeilijk dekkende haren te doen (dus zonder waterstof peroxide) en dan na 5 minuten de haarverf aan te brengen (dan wel gemengd met waterstof peroxide). Dit smeer je niet uit, maar breng je in laagjes aan zodat het resultaat beter is. Kies ook altijd een natuurtint. Natuurtinten zijn haarkleuren waar wij mee geboren worden, dus bijvoorbeeld blond of bruin. Ook goudtinten dekken goed op grijs haar. Tot slot is er nog een tip voor de grijze slapen. Deze kun je beitsen met activator. Dus je smeert wat activator in je haar zonder kleurstof en laat dit 10 minuten intrekken. Zo staan de haarschubben meer open en heeft de haarverf meer kans om goed in de haren in te trekken. Als je al deze tips gebruikt, kun je ook met haarverf zonder schadelijke stoffen een heel mooi, natuurlijk en toch grijsdekkend resultaat behalen. 

  WECOLOUR haarverf: as pure as possible

  Conclusie: we zijn steeds meer bezig met onze gezondheid, voeding en klimaat en veel mensen gebruiken nog steeds haarverf die schadelijk en agressief is. WECOLOUR haarverf is zachter en minder schadelijk en bevatl veel minder schadelijke stoffen. Dit komt doordat er geen ammonia, resorcinol en ppd in de haarverf zit. Daarnaast is de kleurcrème van kapperskwaliteit met als doel dat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft. Er zit 6% waterstofperoxide (ook wel activator genoemd) bij wat minder belastend is dan 9% of 12%. Het resultaat ziet er daarom ook heel natuurlijk uit en het is veel beter voor je haar, je hoofdhuid en je lichaam. Soms heb je geduld nodig om het juiste resultaat te behalen, maar daar helpen we je graag bij en de kosten nemen wij voor onze rekening. Mocht je niet tevreden zijn, krijg je van ons gratis een nieuwe kleur opgestuurd of je krijgt je geld terug. Het pakket past door de brievenbus en je hebt geen verzendkosten. Durf jij het aan? Twijfel je nog over de kleur, kijk dan even naar onze haarkleur advies tool. In 7 stappen, zie je dan uit welke kleuren jij kunt kiezen. 

  Onze klanten aan het woord

  Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij nooit geen andere haarverf meer!

  Gerda uit Nijkerkerveen

  De haarverf van We Colour is absoluut geweldig. Zeer zacht voor het haar( heb heel fijn haar), gemakkelijk aan te brengen. Zeer prettig ruikende haarverf. Pakketje past in de brievenbus en alles wat je nodig hebt om het haar te verven, zit erbij.  Ben superblij dat ik We Colour ontdekt hebt, gebruik alleen nog deze haarverf!

  Coby