Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Hoe laat ik mijn fijne haar voller lijken?

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

fijn-haar-voller

Als je fijn haar hebt, heb je over het algemeen weinig volume in je haar. Hier kun je wel wat aandoen. Zo is onze shampoo uitermate geschikt voor gekleurd en fijn haar. Ook de volume mousse geeft je haar extra versteviging en meer volume aan je fijne haar waardoor je  haar voller lijkt. Versteviging werkt extra goed als je je haar föhnt terwijl je hoofd naar beneden hangt (dus op je kop). Als je de aanzet van je haar toupeert, krijgt je fijne haar ook meer volume. 

Shampoo en conditioner voor fijn haar en meer volume

Het gebruik van een goede shampoo en conditioner is heel belangrijk bij fijn haar. Kies altijd voor een product zonder silliconen. Silliconen leggen namelijk een soort plastic laagje om je haar. Je haar lijkt heel zacht aan te voelen, maar het is vooral erg zwaar. Het gebruik van conditioner is juist wel erg belangrijk! Deze stap slaan mensen met fijn haar vaak over omdat het zwaar maakt. Maar een goede conditioner maakt je haar juist niet zwaar, maar laat het voller lijken.

Versteviging en föhnen maakt je fijne haar voller

Net als het gebruik van een goede shampoo en conditioner is versteviging ook heel belangrijk in fijn haar. Maar wat moet je kiezen? In fijn haar is het heel belangrijk om producten te gebruiken die niet zwaar maken, kies daarom NIET voor een wax. Verstevigende spray  of een mousse is wel een goede keus voor fijn haar. Het product is lichtt en makkelijk aan te brengen. Na het aanbrengen van de versteviging kan je gaan föhnen. Wil je extra volume, föhn je haar dan terwijl je hoofd naar beneden hangt. Of je kan je haar föhnen en ondersteunen met een ronde borstel.

Touperen van fijn haar

fijn-haar-meer-volumeWil je nog meer volume? Dan kan je de aanzet van je haar een beetje touperen. Touperen doe je met een kam of met een borstel van everzwijn haren. Een kam is steviger, met de borstel wordt het wat luchtiger. Let wel altijd goed op met touperen dat je de bovenlagen een beetje glad borstelt, zodat het er natuurlijk uit ziet.

Vast haar lijkt minder fijn als je het toupeert

Even geen zin in lokken langs je gezicht? Een leuke staart of knot is altijd goed. Kies wel voor helemaal vast of helemaal los, bij een half opgestoken coupe lijkt de onderkant vaak dunner. Kijk ook even goed naar het elastiekje, een elastiekje met een ijzer stukje is slechter voor je haar en laat vaak een knik achter in het haar. Kies voor een zo zacht mogelijk elastiekje of een klem. Wil je opgestoken haar ook meer volume geven, dan kan je je staart wat touperen. Daarna laat je het dan zo of je draait er een knot van. De knot zal dan ook voller lijken.

Haar verven en fijn haar

Als je je haar verft, wordt het vaak iets stugger en is er daardoor ook meer volume in te krijgen. De haarverf van WECOLOUR is zacht voor je haar en bevat geen ammonia en resorcinol. Het droogt je haar dus niet uit. Je fijne haar gaat niet kapot, wordt niet droog, hooguit iets stugger. Hierdoor krijg je er makkelijker meer volume in. De haarkleur advies tool helpt je bij het kiezen van de juiste kleur en de eerste keer betaal je slechts €9,95. En altijd met gratis verzending in Nederland. Iets voor jouw fijne haar?

Onze klanten aan het woord