Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

  Hoeveel haarverf heb je nodig als je je haar gaat verven

  Nieuwsbrief WECOLOUR

  Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

  hoeveel-haarverf-nodig

  Hoeveel haarverf heb je nodig als je je haar verft hangt af van de lengte van je haar. In de meeste haarverf pakketten zit 60ml kleurcrème dat je moet mengen met activator (is waterstofperoxide). De hoeveelheid haarverf die je nodig hebt is ook afhankelijk van de dikte van je haar. Met 60 ml kleurcrème en 60 ml activator kan je haar verven tot op schouderlengte. 

  Hoeveel haarverf je nodig hebt?

  1. Wil je je hele haar verven of alleen je uitgroei? Als je je hele haar verft, moet je zorgen dat je voldoende haarverf hebt. Het resultaat wordt beter als alle haren goed in de verf zitten. Verf je alleen je uitgroei, dan heb je aan een halve tube (lees 30 gram) met 30 gram activator voldoende. 
  2. Heb je van jezelf heel kort haar, kun je waarschijnlijk alles ook verven met een halve tube, maar tot schouderlang haar moet je zeker rekenen op minimaal 120 ml verf in totaal. Dus de kleurcrème gemengd met de activator. 
  3. Heb je langer haar dan tot je schouders, koop dan zeker 2 pakketten haarverf. Je hoeft niet alles in 1 keer te gebruiken. Je kunt ook eerst 1,5 pakket klaar maken. Heb je te weinig, kun je zo weer wat bijmaken. Maar eenmaal gemengd, moet je alles gebruiken en kun je de haarverf niet bewaren. hoeveel-haarverf-nodig
  4. Gebruik een weegschaal om de kleurcrème met de activator te mengen. Heb je 30 gram nodig, dan pak je een glazen op plastic bakje. Dit zet je op een keukenweegschaal en doet er zoveel kleurcrème in totdat de weegschaal 30 aangeeft (er van uitgaande dat je op nul begint). Daarna doe je er activator bij totdat de weegschaal 60 toont en dit ga je mengen. Je kunt hiervoor het kwastje gebruiken. Eerst roer je voorzichtig. Is de activator gemengd met de kleurcrème, kun je nog even doorroeren en daarna de verf aan brengen. 
  5. Heb je van jezelf heel dik haar, neem dan ook altijd een tweede pakket voor de zekerheid. Er is niets zo vervelend dan dat je te weinig haarverf hebt.
  6. Heb je dik en heel lang haar (dus zeker tot over je schouders, dan heb je misschien wel 3 pakketten haarverf nodig.

  Kortom de hoeveelheid haarverf hangt af van de lengte en dikte van je haar en of je alles wilt verven of alleen je uitgroei.

  Heb je meer haarverf nodig dan 1 pakket, dan krijg je bij WECOLOUR stapelkorting die kan oplopen tot 25%. Zo betaal je bij twee pakketten slechts 16,95 per pakket en bij 4 pakketten slechts €14,95 per pakket. 

  Bestel jouw haarverf

  Onze klanten aan het woord