Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Houdbaarheid, bewaren en mengen van WECOLOUR haarverf

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

wecolour-haarverf-tube-haarverfHaarverf bewaren en houdbaarheid
WECOLOUR haarverf kun je in de tube nog een jaar bewaren. Maar let op, als haarverf eenmaal uit de tube is en is gemengd met de activator, kun je het niet meer bewaren. De kleurpigmenten in de haarverf verliezen ongeveer een uur na het aanmaken al hun werking. Als je haarverf mengt en aanmaakt, is het dan ook de bedoeling dat je deze meteen in je haar aanbrengt. Haarverf nog in de tube kun je dus wél bewaren en dus meerdere keren gebruiken, tot een jaar nadat je de tube hebt opengemaakt.

Haarverf twee keer gebruikenhaarverf ideeen 
Je vraagt je misschien af waarom je haarverf niet in één keer opmaakt? Als je bijvoorbeeld twee verschillende kleuren haarverf mengt, kort haar hebt of alleen je uitgroei bij wilt werken, heb je geen hele tube WECOLOUR haarverf nodig. Gelukkig is je WECOLOUR haarverf in de (goed afgesloten) tube nog een jaar houdbaar. Zo kun je een tube meerdere keren gebruiken en hoef je geen haarverf te verspillen. En ook niet onbelangrijk; het scheelt je in je portemonnee.

Kleuren haarverf mengen
Alle kleuren haarverf van WECOLOUR kun je met elkaar te mengen.  De meeste kleuren haarverf leveren wij met 6% waterstof peroxide. Alleen de kleur 11.1 zeer licht asblond is een kleur die echt kan oplichten en daarom 12% waterstof peroxide bevat. Wij adviseren daarom om de 11.1 niet te mengen met de andere kleuren, of je gebruikt alleen de 6% waterstof peroxide. Dan kan het wel. Je kunt ook meerdere kleuren met elkaar mengen, alles is mogelijk! Meestal kom je, als je in gelijke delen mengt, uit op een kleur die het midden houdt tussen die kleuren. Waarom zou je haarverf zelf mengen? Bijvoorbeeld als je een warme gloed over je haar wilt maar je bent bang dat een roodtint alleen te heftig voor je wordt. Of je wilt de best mogelijke dekking. Dan kies je voor een natuurkleur, dit zijn onze kleuren eindigend op .0 maar je wilt hem nét wat koeler maken met een .1 nuance of juist wat warmer met een .3. of .7. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om niet in gelijke delen te mengen, maar een kleurhoogte of nuance te laten overheersen. Lees op deze pagina meer over het mengen van twee kleuren haarverf en het creatief verven van je haar. 

Meer kleuren = meer korting
Bij het bestellen van meerdere pakketjes haarverf wordt de prijs per stuk goedkoper. Je betaalt nu €16,95 per pakket als je er twee bestelt en slechts €14,95 als je er vier of meer bestelt. 

 

Onze klanten aan het woord

Zo blij met dit product! Alle beloftes worden waargemaakt. Ik kon het bezoekje aan de kapper niet meer betalen, maar door WECOLOUR ben ik daar niet langer afhankelijk meer van. Ik geniet nu van mooi en verzorgd haar.....tot de volgende verfbeurt, dankjulliewel!

Natasja, 06/03/2018

Ik ben super blij dat ik de haarverf van wecolour heb gekocht. De verf dekt goed en de geur is neutraal. De shampoo maak mijn haar lekker zacht. Snelle service en klantvriendelijk. Haarverf online kopen was heel eenvoudig en handig met het haarkleuradvies. Kan iedereen aanraden om hier je haarverf te kopen.

Selma 07/10/2018