Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Is WECOLOUR haarverf ook geschikt voor mannen?

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

haarverf-voor-mannenMannen die het haar verven, we zien het steeds meer. Door onze natuurlijke dekking is WECOLOUR haarverf juist zeer geschikt voor mannen. Het ruikt neutraal, je kunt er meerdere keren mee doen en het is heel eenvoudig in gebruik. Toch is het nog een soort van taboe. En dat is nergens voor nodig, als het er maar natuurlijk uit ziet.

Haar verven voor mannen

Voor een gehele kleuring is de manier van verven voor mannen vrij simpel. De meeste mannen hebben namelijk kort haar. Met de kwast is de haarverf heel eenvoudig aan te brengen en te verdelen. Ook kan je het met de handen makkelijk verdelen. Heb je liever een kleuring die niet helemaal egaal is? Dan kan dat ook. Gebruik hiervoor de kam die in het haarverf pakket zit en kam de haarverf door je haar, verdeel het gelijkmatig voor een mooi resultaat. Laat het 35 minuten intrekken en was het dan uit. Je grijze haren zijn dan als sneeuw voor de zon verdwenen.

Mannen verven het haar in een natuur- of astint

Waarom zie je bij het invullen van de kleurentool voor mannen alleen natuur- en astinten? Dit komt omdat er bij mannen in de natuurlijke haarkleur veel warmte zit. Daarom adviseren wij voor mannen altijd een natuur kleur of een astint (de .1k kleuren) te kiezen die het warme pigment onderdrukt. Dit geeft een mooi natuurlijk resultaat dat goed aansluit op je huid en eigen haarkleur. Astinten passen ook erg goed bij mannen. Het nadeel van astinten is dat ze een iets mindere dekking hebben op grijs haar, maar dat geeft wel weer een heel natuurlijk effect. Bij het invullen van de kleurentool zie je welke kleurhoogte het beste bij je past. Je kunt beter een tint lichter kiezen dan te donker. Dit lijkt natuurlijker. Vind je het toch te licht, dan kan je het altijd een tint donkerder kleuren. Maar geverfd haar kun je niet lichter verven. Dan zal het moeten oplichten door bijvoorbeeld de zon. En dit duurt wel een paar weken. 

Ook je baard kun je meeverven!

Tot slot nog 1 tip, ook je baardhaar kun je meeverven. Uiteraard niet noodzakelijk, maar sommige mannen vragen zich af of de grijze haren daar ook aangepakt kunnen worden en dat is dus zeker mogelijk! Dus haarverf voor mannen van WECOLOUR is zeker geschikt voor  mannen die hun grijze haren willen verven. De eerste keer betaal je slechts €9,95 en je kunt er meerdere keren meedoen. Ook handig als je alleen een gedeelte wilt kleuren. Twijfel je over de juiste kleur, gebruik dan de online haarkleuradvies tool

Onze klanten aan het woord