Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Je haar beschermen tegen hitte van tangen

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

haar-beschermen-stijltangRegel één bij het gebruik van hete tangen in je haar, is dat je haar altijd 100% droog moet zijn. Een stijltang of krultang werkt anders dan een föhn. Een föhn gebruik je juist om je haar droog te maken. Bij een stijltang werkt dit juist het tegenovergestelde. Alleen bij echt droog haar, krijg je het gewenste resultaat. Doe je dat niet, dan blijft je haar in de vorm die je had, het haar wordt droger en je beschadigt je haar. Gebruik een product zoals de Argan Silk om je haar te beschermen tegen de hitte en gebruik niet te kleine plukjes. Dan krijg je een mooi  resultaat.

Hittebeschermende producten bij gebruik van stijltangen argan-silk-leave-in-creme

Om je haar optimaal te beschermen, adviseren wij altijd om een hitte beschermend product te gebruiken. Dit kan in de vorm van een serum, lotion of spray. Wij zijn zelf echt fan van onze Argan Silk. Dit is een rijke, verzorgende formule voor je (gekleurde) haar. Argan Silk hydrateert, voedt  en zorgt voor een zijdezachte glans. Daarnaast beschermt het je haar tegen vocht en hitte. En ook perfect voor gekleurd haar! Argan Silk bevat geen sls, sulfaten, parabenen, resorcinol en peg. En natuurlijk is Argan Silk niet getest op dieren. Nog een voordeel van het gebruik van de Argan Silk is dat je haar ook langer in model blijft. 

Grote of kleine plukjes met de stijltang?

We kennen allemaal de filmpjes wel van jonge meiden die zelf hun haar stylen of krullen maken en opeens breekt het haar helemaal af. Deze filmpjes schrikken erg af en de toon is gezet. Gebeurt dit ook bij mij? Of kan het gebeuren? Het antwoord is: nee. Je haar kan afbeken als je haar erg beschadigd is en je hele kleine plukjes pakt en daar heel lang de hitte op houdt. Gebruik je niet te kleine plukken en zeker niet aan bij de contour van je haargrens bij je voorhoofd, dan kan er niets gebeuren. Na het lezen van deze tips kan je gelijk aan de slag met je stijl- of krultang. Doe het niet te vaak. Hoe goed je het haar ook beschermd, het blijft een aanslag op je haar. Geef je haar af en toe wat rust en sla een paar dagen over. Dan krijg je, ook op lange termijn, het beste resultaat. 

Argan Silk voor de bescherming

Onze Argan Silk kan je ook gebruiken als UV filter tegen de zon. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en het geeft extra voeding en glans aan je haar. Je haar pluist niet, de krullen komen mooi in model en je haar glanst mooi. Online te koop, gratis verzending en in combinatie met een ander product van WECOLOUR betaal je slechts €9,50

Onze klanten aan het woord

Na het lezen van een recensie op Facebook heb ik de haarkleur 10.01 besteld. Mooie verpakking en duidelijke beschrijving. Na vele merken te hebben geprobeerd heb ik nu eindelijk een kleur en merk gevonden met een resultaat waar ik zeer tevreden over ben. Verder ben ik zeer positief over de goede persoonlijke service.

Sandra, 16/10/2017

Heel tevreden over de haarverf! Prikte niet en nog steeds een mooie glans! Ga het zeker weer gebruiken.

Nelly 11/11/2017