Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Blog

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

Verf jij je haar zwart? Waar moet je op letten?

Verf jij je haar zwart? Waar moet je op letten?

Verf jij je haar al jaren zwart of ben je van plan dit te gaan doen? Het is de moeite waard even te lezen waar je beter even op kunt letten om vervelende bijeffecten te vermijden.
Haren verven met stapelkorting

Haren verven met stapelkorting

Haren verven kan een kostbare zaak zijn, helemaal als je iedere vier weken weer je haar verft. Daarom heeft WECOLOUR stapelkorting geïntroduceerd. Hoe meer producten je bestelt, hoe voordeliger het wordt. Je krijgt op de haarverf korting tot €5 per pakket en de andere producten zijn allemaal minimaal €2 goedkoper. Hoe werkt het precies?
Er 10 jaar jonger uitzien door je haar?

Er 10 jaar jonger uitzien door je haar?

Soms moet je eerlijk zijn: als je geen dertiger of veertiger meer bent heb je misschien al gemerkt dat wat je vroeger goed stond qua haar nu misschien niet meer de beste keuze is. Als jij eigenlijk ook iets anders met je haar wilt maar je weet niet goed waar te beginnen, lees dan deze blog!
Haarmode en trends 2019

Haarmode en trends 2019

Wat zijn de haartrends voor winter 2018-2019? Alvast vooruitlopend op de Parijse Fashionweek van eind september zijn dit de nieuwe kapsels voor 2018-2019. Wie weet overweeg jij ook een nieuwe haarlook die helemaal 2018-2019 is of wil je je haren verven in een ander kleurtje? Neem even een kijkje!
Blonde haarkleuren en nuances

Blonde haarkleuren en nuances

Er zijn heel veel blonde haarkleuren, van heel lichtblond tot donkerblond. Maar wat is precies het verschil met goud donkerblond en natuurlijk lichtblond? En wat te doen als je poreuze haar snel grauw is van kleur? Wij geven tips voor de perfecte blonde haarkleur.
Platina blond, hoe krijg je deze haarkleur?

Platina blond, hoe krijg je deze haarkleur?

Platina blond haar, prachtig toch? Je kan je haar blonderen of met oplichtende verf lichter maken. Het een is wat schadelijker als de ander, en er zit verschil in de werkwijze en de sterkte van de waterstofperoxide. Blondeer bleekt het haar, waar verf het op een mildere manier oplicht.

 

Onze klanten aan het woord