Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Blog

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

Paarse haarverf

Paarse haarverf

Een paarse of aubergine/mahonie haarkleur, zoals wij bij WECOLOUR haarkleur noemen, is een mooie, warme haarkleur. Veel beroemdheden hebben aubergine- en mahonietinten in hun haar. Zou dat het succes van onze aubergine haarkleuren voor thuis verklaren?
Blond haar verven

Blond haar verven

Heb je blond haar en ben je toe aan een nieuwe kleur? Dan is het raadzaam om op een aantal dingen te letten. Geblondeerd haar is vaak wat beschadigd en heeft weinig warmte. Je haar kan dus wat assiger en donkerder uitzien en dat wil je natuurlijk niet. Wij geven tips hoe je dit kunt voorkomen.
Aubergine haarkleur

Aubergine haarkleur

Een aubergine haarkleur, of mahonie, zoals wij bij WECOLOUR haarverf deze haarkleur noemen, is een mooie, warme haarkleur. Veel beroemdheden hebben aubergine- en mahonietinten in hun haar. Zou dat het succes van onze aubergine haarkleuren voor thuis verklaren?
Kastanjebruin haarkleur

Kastanjebruin haarkleur

Een kastanje haarkleur is een mooie, warme haarkleur. Een warme haarkleur als kastanje staat je mooi als je gelaatskleur licht en koel is. WECOLOUR heeft twee kastanje haarkleuren. Dit zijn de karamel donkerblond (7.7) en de hazelnoot lichtbruin (6.71).
Hoe hou je de kleur in je geverfde haar langer mooi?

Hoe hou je de kleur in je geverfde haar langer mooi?

Verf jij je haar regelmatig maar baal je ervan dat de kleur zo snel vervaagt? Wist je dat je er zelf heel veel aan kunt doen om de kleur langer mooi te houden? Alles heeft te maken met gezond haar. Dat betekent dus dat je het niet teveel moet belasten en het goed moet verzorgen. Je zal verstelt staan van het resultaat.
Kies jij voor een warme of koele haarkleur?

Kies jij voor een warme of koele haarkleur?

Hoe zit het nu precies met warme en koele haarkleuren en hoe weet je wat jou het beste staat? De laatste tijd zie je in de haarmode veel grijstinten en koelere kleuren terug. Maar niet iedereen kan dit hebben. Sommige hebben het juist nodig om de roodpigmenten tegen te gaan.

 

Onze klanten aan het woord