Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Blog

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

Hoe voorkom je dat een haarverfkleur op jouw haar anders uitpakt?

Hoe voorkom je dat een haarverfkleur op jouw haar anders uitpakt?

We krijgen heel vaak de vraag of de haarkleur echt zo wordt als op het plaatje staat. Helaas is dit niet altijd het geval. Het ligt aan de kleur ondergrond, de kwaliteit van het haar en uiteraard de kwaliteit van de haarverf.
Geblondeerd haar verven, waar let je dan op?

Geblondeerd haar verven, waar let je dan op?

Ben je na de zomer toe aan een nieuwe kleur en heb je afgelopen zomer vooral je haar geblondeerd om je haar lekker op te lichten? Dan is het raadzaam om op een aantal dingen te letten. Geblondeerd haar is vaak meer beschadigd en heeft weinig warmte. Je haar kan dus wat assiger en donkerder uitzien en dat wil je natuurlijk niet. Wij geven tips hoe je dit kunt voorkomen.
Waarom staat er een nummer of cijfers op mijn doosje haarverf?

Waarom staat er een nummer of cijfers op mijn doosje haarverf?

Misschien is het je nog nooit opgevallen, maar als je al wat langer zelf je haar verft, heb je vast wel eens gezien dat op het doosje haarverf ook een haarverf nummer staat. Ook je kapper maakt gebruik van deze haarverf codes. Maar wat houden deze eigenlijk in? En hoe kies je de juiste kleur die bij jou past?
Haarverf te donker, hoe kan ik mijn haar lichter krijgen?

Haarverf te donker, hoe kan ik mijn haar lichter krijgen?

Heb je haar geverfd en vind je de kleur te donker? Dan wil je het natuurlijk het liefst direct weer verven en dan in een lichtere kleur. Helaas gaat dit niet. Geverfd haar kun je niet lichter verven, wel in dezelfde kleur of een tint donkerder. Wat kun je dan doen om het lichter te krijgen? En hoe lang moet je wachten totdat je het weer kunt kleuren?
Verzorging is de beste tip voor mooi haar. Maar hoe doe je dat?

Verzorging is de beste tip voor mooi haar. Maar hoe doe je dat?

Mooi, gezond, glanzend haar, dat wil iedereen. Als je je haar verft, is dat vaak een uitdaging. Haarverf belast je haar, ook al is het nog zo puur. Je haar wordt droger en poreuzer, waardoor de verf ook minder goed blijft zitten. Toch kan je je haar in goede conditie houden door het goed te verzorgen.
Warme haarkleuren

Warme haarkleuren

Als het over haarkleuren gaat, hoor je vaak de term warm of koele kleur. Bij mensen met een wat blekere huid, staat een warme kleur mooier. Dit haalt de kleur uit jouw gezicht wat op en geeft het geheel wat meer kleur. Wat zijn nu precies warme kleuren?

 

Onze klanten aan het woord

Haarverf 7.1 haarkleur as donkerblond vind ik een prachtige kleur. Ook na een aantal weken is hij nog mooi, wel wat lichter maar niet heel erg warm. Ik was op zoek naar een koele matte kleur en deze komt aardig in de richting. Ik ga hem zeker weer bestellen.

Annelies, 04/09/2017

Ik ben erg tevreden over dit product! Fijn ook dat je om ter kennismaking een leuke korting krijgt. Ik heb vrij lang haar maar heb het met 1 verpakking prima kunnen kleuren. Mijn haar glanst ook weer! 

Natasja, 10/03/2018