Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

  Paarse haarverf

  Nieuwsbrief WECOLOUR

  Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

  paarse-haarverf

  Paarse haarverf wordt ook wel een mahonie- of auberginekleur genoemd, is een geliefde en populaire haarkleur bij WECOLOUR. Het is dan ook geen toeval dat de paarse haarverf mahonie bruin (kleurnummer 5.5) al lang bij WECOLOUR verkrijgbaar is. De paarse haarverf is grijsdekkend, je kunt er meerdere keren mee doen en de arganolie en calendula zorgen ervoor dat de kwaliteit van je haar heel goed blijft.

  Paarse haarverf is een warme haarkleur

  Paarse haarverf (oftewel aubergine en mahonie) worden onder de warme haarkleuren geschaard, net als goud, koper, rood en chocolade. Zo'n warme haarkleur als aubergine en mahonie staat je mooi als je gelaatskleur licht en koel is. Misschien wordt je al een beetje grijs? Ook dan is de mahoniebruin een goed idee! Met het verdwijnen van het pigment uit je haar, verdwijnt ook heel geleidelijk het pigment uit je gezichtskleur. Een warme haarkleur staat je nu dan ook waarschijnlijk mooier, ook al had je die niet van jezelf. Zo breng je wat meer kleur en warmte in je verschijning!

  Heb jij juist een donkerder of olijfkleurige huid? Ook dan past een aubergine haarkleur heel mooi bij jou, kijk maar naar de afbeelding in de intro met Ariana Grande. Aubergine en mahonie zijn dus echt kleuren die je bij verschillende kleurtypen en jong en oud ziet!

  Haarverf in rode kleuren

  Een voordeel van paars/roodtinten is dat deze kleuren de minste allergische reacties opwekken. Ben je dus bang dat je mogelijk allergisch bent voor haarverf? Probeer dan een roodtint! Een nadeel van rode kleuren is dat de intensiteit van de kleuren sneller vervaagt dan bij andere nuances. Als je nog niet eerder je haar rood kleurde, is dit helemaal het geval. De eerste keer rood kleuren is namelijk altijd moeilijker. Roodpigmenten verdwijnen helaas nu eenmaal sneller uit het haar. Om succesvol en met langer mooi resultaat rood te verven, zou je de kleur (pigment) moeten 'stapelen'. Dit doe je door gewoon nog een paar keer je haar rood te kleuren. WECOLOUR is zo puur mogelijk en is niet schadelijk voor je haar. Je kunt dit dus met een gerust hart je haar een aantal keer verven. Je zult dan zien dat jouw paarse haarkleur steeds langer mooi blijft. Even geduld hebben dus, maar dan mag het resultaat er (langer) zijn! Wil je meer lezen over onze warme haarkleuren

  Onze paarse haarverf mahonie bruin haarkleur 5.5

  Paarse haarverf, onze mahonie bruin dus een tintje minder donker dan de mahonie rood bruin (4.65). In deze kleur zit ook veel minder roodpigment waardoor de kleur dus ook veel minder rood oogt. Ook van deze kleur hebben wij een Pinterest pagina zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijke kleurnuances: Pinterest pagina 5.5. Heb jij nog vragen? Of weet je niet welke kleur je zal kiezen? Je kunt ons altijd een foto van jezelf mailen zodat onze kleurexperts (want WECOLOUR heeft een eigen haarsalon) jou advies kunnen geven over paarse haarverf. 

  Onze klanten aan het woord