Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

WECOLOUR en beurzen

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

We hebben net de Gezondheidsbeurs achter de rug en gaan morgen beginnen aan de huisdhoudbeurs. Zo kan je heel voordelig kennis maken met onze producten en zie je direct wie wij zijn. Wij vinden het heel erg leuk en interessant om ervaringen te horen en iedereen optimaal te adviseren. Tijdens iedere beurs hebben we interessante beurs aanbiedingen. De haarverf kan je dan kopen voor een kennismakings prijs van €10,-  en onze shampoo en conditioner koop je voor slechts €10 per stuk. We zetten alle beurzen nog even op een rijtje en geven onze tips om er een leuk dagje uit van de maken.

Huishoudbeurs
Deze beurs is van zaterdag 18 februari t/m zondag 26 februari in de RAI in Amsterdam, WECOLOUR is aanwezig van woensdag 22 februari t/m zondg 26 februari. Voor WECOLOUR is het de eerste keer dat we op de huishoudbeurs staan. De beurs trekt gemiddeld 230.000 bezoekers en is daarmee ook de meest bekende beurs. Je vindt er echt alles, eetstands, workshops, lezingen en alles op het gebied van beauty en gezondheid. Dit jaar is er voor de stellen met trouwplannen ook een trouwpaviljoen. Wij staan tijdens deze beurs in hal 7 standnummer 111 samen met meerdere online shops. Niet alleen de haarverf in de aanbieding maar ook de shampoo en conditioner kosten deze dagen slechts €10,- per stuk.

Lotus
Lotus is de grootste beurs voor Body, Mind en Soul en dat al voor de 33ste keer! Dit jaar staat Lotus in het teken van LIEFDE want “Love makes the world go round” en meer dan 4500  mensen gaan dat op 12 maart vieren! De beurs is in de Expo te Houten van 10:00 tot 17:00 uur. Op Lotus kun je je echt breed oriënteren op nieuwe en bestaande alternatieve opleidingen. Je kunt kiezen uit meer dan veertig lezingen en je kunt urenlang snuffelen en dwalen bij meer dan 200 stands met kristallen, etherische oliën, spirituele sieraden, boeken en andere bijzondere artikelen die je nergens anders vindt. Geniet  tussendoor op je gemak van de biologische catering, terwijl je kijkt naar een demonstratie of meedanst met een van de energetische optredens op het activiteitenplein.

Libelle zomerweek
Bij deze beurs hopen we op mooi weer! Het is namelijk helemaal buiten en vindt plaats van maandag 15 mei t/m zondag 21 mei op het Almeerderstrand in Almere. Bij het lopen over deze beurs krijg je een zomersgevoel, er zijn heel veel gezellige stands en je staat letterlijk met je voeten in het zand. Naast de stands zijn er interessante workshops en shows om naar te kijken. En bijna iedere stand heeft een aanbieding die je niet wil missen. Het thema van de Libelle Zomerweek 2017 is: Het grote geluk! Er zijn talloze aanknopingspunten te vinden, of het nu gaat om lachworkshops en geluksmeditaties, koken en bakken, je gelukskleur vinden of iets zelf maken of spulletjes voor huis en tuin en wat al niet meer waar een mens gelukkig van wordt. Genoeg redenen dus om kaarten te bestellen! 

50plus beurs
Van dinsdag 19 september t/m zaterdag 23 september staat de 50plus beurs weer gepland in de jaarbeurs van Utrecht. Nog geen 50plus? Geen probleem, voor iedereen is er wat te doen. De 50PlusBeurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops en presentaties, vele optredens op podia met muziek, modeshow, kookdemonstraties, dans en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen! Geniet van gratis appeltaart en profiteer van de acties.

Margriet winterfestival 
Het Margriet Winterfestival is van 17 tot en met 23 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De dagen worden dan wat korter en de feestmaand met al haar lampjes en warmte nadert snel. Ben je al helemaal in de winter- en Kerststemming? Doe er nog een schepje bovenop en bezoek de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt er alles op het gebied van verzorging, lifestyle, cosmetica, mode, vakanties, eten en drinken, enzovoorts. Je kunt deelnemen aan workshops, demonstraties bezoeken, proeven van lekkernijen, informatie inwinnen over tal van producten en artikelen en je kunt uiteraard  heerlijk shoppen. Tenslotte treden er nog verschillende topartiesten op tijdens de Winterfair. Er is nog geen website met informatie maar dit komt in de loop van 2017. 

Gezondheidsbeurs
We kijken terug naar de afgelopen gezondheidsbeurs en denken al aan de volgende die gepland is van 1 tot en en met 4 februari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.  Je vindt hier alles op het gebied van een gezonde leefstijl en daar hoort haarverf natuurlijk ook bij. Daarnaast zijn er workshops en is de beurs ingedeeld in 5 thema's namelijk body, mind, health, food en beauty. 

Onze klanten aan het woord