Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

  WECOLOUR haarverf mengcreaties

  Nieuwsbrief WECOLOUR

  Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

  Wist je dat je alle haarkleuren van WECOLOUR kunt mengen? We snappen dat dit soms best een beetje spannend kan zijn en daarom verven wij eens per maand haarplukjes met de door jullie aangevraagde kleuren. Zie hieronder het resultaat van de verschillende mengcreaties. Heb je vragen of wil je zelf een kleur laten mengen? Stuur ons een mailtje en we zetten jouw creatie op onze menglijst. 

  Mengcreaties met bruine haarkleuren

  Helemaal van nu: mooie bruine tinten met een vleugje mahonie of rood. Van boven naar beneden: 

  1. 5.7 één op één gemengd met de 7.7 geeft deze prachtige bruin bronzen kleur. Ideaal voor degene waarbij de 7.7 karamel donkerblond te licht is maar de 5.7 chocoladebruin te donker.
  2. Eenderde 4.65 gemengd met tweederde 7.0. Een warme bruin tint met een vleugje rood en mahonie. 
  3. Eenderde 5.5 gemengd met tweederde 7.0. Wanneer je mee wilt in de mahonie trend maar de 5.5 je net iets té heftig is. Let op, deze foto is in de zon genomen waardoor de kleuren extra opvallen. Zonder zonlicht zijn de kleuren subtieler aanwezig.

  Let op: deze kleuren zijn gemengd op haar met kleurhoogte 5/6. Ben jij donker of lichter? Dan zal het resultaat dus ook donker of lichter worden.

  mengcreaties met rode haarkleuren

  Ben jij gek op kleur en hou je wel van uitdagende kleuren? Deze mengcreaties zijn je op het lijf geschreven! Van boven naar beneden: 

  1. Eentiende 6.64 gemengd met negentiende 11.1 geeft het resultaat van de strawberry blond. Alhoewel hij door de zon op de foto meer oranje lijkt, heeft hij in het echt een lichtroze zweem.
  2. Eenzesde 4.65 gemengd met vijfzesde 11.1. Een zeer gewaagde roze tint. Durf jij het aan?
  3. Eenvierde 6.64 gemengd met drievierde 7.0 resulteert in de trendtint strawberry brown. 

  Let op: optie 1 en 2 zijn gemengd op haar met kleurhoogte 8/9, optie 3 is gemengd op haar met kleurhoogte 6. Dan zal het resultaat dus ook donker of lichter worden. 

  Mengcreaties blonde haarkleuren

  Een matte kleur met toch een beetje goud of rosé. Dat zijn deze mengcreaties met de as lichtblond. Van links naar rechts:

  1. Eenderde 8.3 met tweederde 9.1. Een wat donkere matte blond tint met een beetje goud.
  2. Eenderde 8.32 met tweederde 9.1. Een hele matte blondtint die richting rosé grijs gaat. 

  Let op: deze kleuren zijn gemengd op haar met kleurhoogte 8. Ben jij donker of lichter? Dan zal het resultaat dus ook donker of lichter worden. 

  variaties van champagne kleur

  We waren op zoek naar een champagne blonde kleur en kwamen daarbij tot deze prachtige mengcreaties. Van boven naar beneden:

  1. Eenderde 8.3 met tweederde 10.01. Een blonde kleur met een tikje goud. 
  2. Eenvierde 8.3 met drievierde 11.1 en negen procent activator. Een matte blonde kleur die in de zon schittert met zijn subtiele goudtint. 
  3. Eenvierde 9.13 met drievierde 11.1, wat ons betreft een prachtige champagne blond.
  haarverf mengen

  De goud roseblond iets spannender maken of juist afzwakken? Probeer deze mengcreaties eens. 

  1. Het bovenste plukje is de 8.32 gemengd met de 10.01. hierdoor onstaat er een mooie lichte goud roseblond.
  2. Het plukje daaronder is de 8.32 gemengd met de 9.1, voor een matter effect.
  3. Je geeft de 8.32 iets meer pit door hem te mengen met de 9.13 (middelste plukje)
  4. Geeft de 8.32 niet de gewenste (grijs)dekking? Voeg dan een beetje 9.0 toe. 
  5. Mag de 8.32 van jou nog wel wat intenser? Meng de kleur dan eens met de 7.7 caramel donkerblond (onderste plukje).
  8.07 gemengd met 9.1

  Een koele blondtint met pit

  Ben je op zoek naar een koele blonde tint die toch een beetje pit heeft? De 8.07 kan weleens jouw favoriete kleur zijn. Vind je deze kleur op zichzelf niet koel genoeg? Meng hem dan eens met de 9.1 zoals wij in dit voorbeeld hebben gedaan. Wij vinden deze kleur echt prachtig. Bijkomende voordeel: het dekt ook nog eens goed op grijs haar. 

  10.01 gemengd met de 9.1

  Een koele blondtint, niet te licht, niet te donker.

  Veel mensen vinden de 10.01 te licht maar de 9.1 te donker, vandaar dat wij deze twee kleuren hebben gemengd. En dit is het resultaat. Wat ons betreft een prachtige matte blondtint die een beetje richting de champagne kleur gaat. Ben je voor meer dan 50% grijs en zijn jouw grijze haren behoorlijk stug? Dan dekt deze combinatie waarschijnlijk niet genoeg. Je kunt de 10.01 dan beter mengen met de 9.0. 

  Let op: deze kleuren zijn gemengd op haar met kleurhoogte 8/9. Ben jij donker of lichter? Dan zal het resultaat dus ook donker of lichter worden. Wil je nog meer creaties zien? Bekijk dan eens onze hoogtepunten op Instagram of stuur je eigen mengcreatie in!

  Shop jouw haarkleur 

  Onze klanten aan het woord

  Ik heb voor de tweede keer de haarverf asbruin 5.1 van WECOLOUR aangeschaft voor mijn uitgroei. Super tevreden en het houdt minstens zo lang als wanneer ik het de kapper laat doen!

  Eveline

  Super goed product ik heb krullen en normaal gesproken als ik het verf dan wordt het heel droog. Ik had een kleur besteld die donkerder uitviel dan verwacht ik belde ze op voor advies en toen boden ze me aan om een nieuwe kleur geheel gratis toe te sturen met een advies erbij via de mail wanneer en hoe ik het moet gebruiken. 

  Amina