Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Welke as haarkleur past bij jou? Kies jij juist voor blonde askleuren of liever bruine askleuren

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

as-haarkleurenAskleuren zijn anno 2018 helemaal hot en niet meer weg te denken! Bij WECOLOUR kon je al de blonde askleuren bestellen zoals de 11.1 zeer licht asblond, de 8.1 asblond bestellen en ook de donker asblond 7.1.

In maart 2018 hebben wij, op veler verzoek, drie nieuwe bruine askleuren aan ons kleurenpalet toegevoegd! Dit zijn de as donkerbruin 4.1, de asbruin 5.1 en de as lichtbruin 6.1. Stuk voor stuk prachtige koele kleuren. Astinten zijn absoluut niet te verwarren met grijstinten. Want ook verschillende grijstinten zien we al langer veel in het modebeeld voorbijkomen. Veel mensen denken onterecht dat deze kleuren met askleuren bedoeld worden. Een askleur wil alleen zeggen dat het een zogenoemde 'koele' kleur is, een kleur met koele ondertonen. De nieuwe kleuren die bij ons zijn toegevoegd, zijn koele bruintinten. De 4.1 bijvoorbeeld, staat voor een koele donkerbruin. Er is dus aan deze kleur geen warmte (roodpigmenten) toegevoegd, maar juist blauwe om de kleur heel mooi koel te houden. Wil je hier meer over lezen? Lees dan onze blog over astinten.

Bij al onze askleuren zit 6% waterstof peroxide (ook wel activator genoemd), behalve bij de 11.1, deze zeer licht asblonde haarkleur kan namelijk tot vier tinten oplichten. Daarom zit hier 12% waterstof peroxide bij. Dit is wat agressiever dan 6% maar kan ook meer resultaat behalen. Ben je dus van jezelf donkerblond en wil je naar heel licht asblond, dan kun je de 11.1 zeer licht asblond bestellen. Heb je echter je haar al geverfd in een tint die donkerder is dan zeer lichtblond, dan gaat het niet. Je kunt geverfd haar namelijk niet lichter verven. 4.1_as-donkerbruin_haarkleur

Hoe weet je of een astint bij jou past en welke kun je het beste bestellen? Heb je bruin haar en vind je een warme / rode gloed je niet goed staan, dan is een van onze nieuwe asbruine kleuren echt iets voor jou! De kleuren zijn mooi intens en door de astint zullen rode wangen of rode plekjes in je gezicht niet worden geaccentueerd. Heb je een bleke huidtint? Of ben je al wat ouder? Dan kan een astint je bleker en ouder laten lijken. Dit is dan waarschijnlijk ook meteen de reden waarom we vooral jongere vrouwen met askleuren zien. Kijk even op onze Pinterest boards bij de verschillende askleuren askleuren om te zien of een askleur iets voor jou is.

Let er speciaal bij astinten goed op dat je de verf de hele aangegeven inwerktijd laat inwerken! De as uit een askleur ontwikkelt zich namelijk pas in de laatste fase van het haarverfproces. En astinten vallen bijna altijd een tint donkerder uit dan verwacht. Dus twijfel je over de kleur, kies dan de lichtste as kleur. Je kunt altijd nog donkerder verven, maar geverfd haar kun je niet lichter maken zonder dat je het blondeert. Dus heb je een 6.1 as lichtbruin gekozen en wil je toch liever de 8.1, dan kan dit niet meer als je haar al geverfd is met de 6.1. Je moet dan zeker 4 - 6 maanden wachten totdat de kleur opgelicht is tot een kleurhoogte acht, blond en dat is lastig als je haar een bruine kleur heeft. Dus probeer altijd eerst een lichtere tint, dan kun je zonder problemen nog een tint donkerder gaan.
Tot slot is  het nog belangrijk om te weten dat de haarverf van WECOLOUR geen ammonia en PPD bevat. De haarverf is daardoor veel zachter voor je haar en hoofdhuid, maar daardoor heeft het meer pigment en valt het donkerder uit. Zo dekken namelijk alle astinten ook de grijze haren! Wil je het proberen? Bestel dan de eerste keer met €10 korting en betaal slechts €9,95.

Onze klanten aan het woord

Na bestelling direct de volgende dag in de brievenbus bezorgd. De 9.13 is een werkelijk prachtige kleur blond (zou het niet lichtblond noemen, zit eerder in de 8 regio), die op de een of andere manier veel kleurnuances heeft en dus niet als een uniforme kleur overkomt en daardoor een zeer natuurlijke uitstraling heeft. Fijn dat je ook nog uitgroei behandelingen met een verpakking kan doen. Het is nu een maand geleden dat ik mijn haar geverfd heb en de kleur is nog exact hetzelfde! Na tien jaar blond verven met diverse (goede) merken nog nooit meegemaakt; over het algemeen is de kleur vervaagd na een dag of tien. Ook de conditie van mijn haar is intact gebleven. Jullie hebben een heel mooi produkt neergezet. Ook leuke vormgeving. Ik blijf klant en raad jullie aan iedereen aan! Veel succes!

Happy Hair, 01/08/2017

De producten zijn duidelijk aangegeven en de levering was snel. Al met al een fijne webshop.

Henriëlle 03/11/2017