Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
  5 euro korting met code BLACKFRIDAY2020

  Winters haar

  Nieuwsbrief WECOLOUR

  Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

  Het begint nu toch echt winter te worden en dat merken we ook aan ons haar. De blonde kleur van het zomerzonnetje is er nu wel uit, het haar wordt statisch en futloos.

  Een mooie winterse kleur
  Het zomerzonnetje kan heel prettig meewerken voor blond haar, je lokken lichten vanzelf op en geven een leuke kleurnuance in het haar. Wil je toch die frisse blonde kleur in je haar? Probeer dan eens één van onze blonde tinten. De 11.1, 10.01 en 9.13 zijn onze lichtblonde kleuren en geven je haar weer dat zomerse tintje. Heb je toch liever wat minder blond in de winter? Probeer dan onze 8.0 natuurlijk blond of de 8.1 asblond. Voor de iets donkere tinten hebben we prachtig winterse kleuren. De 7.4 is een mooie donkerblonde kopertint, of de 7.1 as donkerblond voor de koele types. Ook hebben we de 7.7 en 5.7 voor mooie chocolade tinten. Er zit voor iedereen een mooie najaarskleur bij. Heb je liever een wat fellere kleur? Kijk dan maar onze 6.64, 5.5 of 4.65 dit zijn mooie rood en mahonie tinten. Door een nieuwe winterkleur geef je weer glans aan je haar en ziet je haar er gezonder uit.

  Statisch haar
  Iedereen kent het wel, statisch haar. De oorzaak hiervan is droog haar. Dit is redelijk makkelijk te voorkomen met een voedende conditioner en geen uitdrogende producten. Dus producten zonder sulfaten, parabenen, ammonia en resorcinol. Wax is ook een goed product tegen statisch haar, modelerend en antistatisch tegelijk! Maar dan heb je nog het probleem met mutsen en sjaals, je doet ze af en je haar is weer statisch. Daar is ook een makkelijke truc voor. Spray een beetje haarlak in de muts of op de sjaal en het probleem is opgelost. haar-wassen-droog-haar

  Droog haar
  Merk je dat je haar wat droger is in de winter? Dat komt door de luchtvochtigheid. Je haar reageert op temperatuur verschillen. Binnen is het altijd warmer dan buiten. Je haar wordt droger en kan ook iets meer gaan uitvallen. Blijf daarom ook in de winter je haar verzorgen met de juiste shampoo en conditioner en niet te vergeten met een verzorgend serum. Wil je je haar nog meer beschermen? Draag dan meer een muts als je naar buiten gaat. Zo blijft niet alleen je hoofd lekker warm maar ook je haar. Hou je van wintersport? Vergeet dan je UV protector niet. Door de weerkaatsing van sneeuw is de zon op het sterkst en dat kan je haar beschadigen. Gebruik daarom altijd een product dat beschermt tegen de UV stralen.

   

   

  Onze klanten aan het woord

  Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

  Gerda uit Nijkerkerveen

  De haarverf van We Colour is absoluut geweldig. Zeer zacht voor het haar( heb heel fijn haar), gemakkelijk aan te brengen. Zeer prettig ruikende haarverf. Pakketje past in de brievenbus en alles wat je nodig hebt om het haar te verven, zit erbij.  Ben superblij dat ik We Colour ontdekt hebt, gebruik alleen nog deze haarverf!

  Coby