Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Zwanger en haar verven. Gaat dat eigenlijk wel samen?

Nieuwsbrief WECOLOUR

Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie

Je-haar-verven-als-je-zwanger-bentVeel vrouwen houden van een andere kleur in hun haar en willen zeker niet met grijze haren rond lopen, maar wat doe je dan als je zwanger bent. Is het dan wel verstandig om je haar te verven? Als zwangere vrouw wil je er natuurlijk ook leuk uitzien. En negen maanden met een uitgroei lopen is niet echt sexy. Je voelt je ook verantwoordelijk voor de baby en je wilt natuurlijk dat alles spoedig verloopt. 

Is je haar verven schadelijk als je zwanger bent?

Het antwoord is nee! In de haarverf van WECOLOUR zit geen ammoniak. Wel is het haarverf en gebruiken wij waterstof peroxide. Onze waterstof peroxide is in de meeste gevallen 6%, wat niet schadelijk is voor je gezondheid of voor de baby. Ook zit er in onze haarverf geen PPD, resorcinol en parabenen. Er is heel veel onderzoek gedaan naar deze stoffen en het is niet bewezen dat deze stoffen echt schadelijk zijn voor je gezondheid. Wel zijn wij er van overtuigd dat het schadelijk is voor je haar en dat het invloed heeft op de kwaliteit van je haar. Ook is het veel beter voor je baby dat deze stoffen er niet in zitten. De haarverf breng je ten slotte aan op je haar en dat zit direct bij je hoofdhuid.

Zwangerschapshormonen en haarverf

Je ziet vaker dat de structuur en kwaliteit van haar verandert door zwangerschapshormonen. Het kan zijn dat haarverf minder goed pakt of dat de kleur anders uitvalt dan je gewend bent. Je kunt daarom wel eerst een test doen op een plukje haar aan de onderkant om te kijken wat het resultaat is. Ook is het heel verstandig om een allergietest te doen. Doordat je lichaam verandert, kan het ook zijn dat je intolerant wordt voor haarverf. Het kan bijvoorbeeld heel erg gaan jeuken en sommige vrouwen krijgen zelfs blaren van de verf als ze zwanger zijn. Heb je geen tube haarverf meer van ons, dan kan je altijd een gratis proefje opvragen. Wij sturen je dan gratis wat kleurcrème op waarmee je een allergietest kunt doen.

Zwanger en vet haar?

Heb je door de zwangerschap juist last van vettig haar, dan is dat geen enkel probleem. Het is altijd beter om je haar twee dagen vantevoren niet te wassen. Je hoofdhuid is dan beter beschermd en de haarverf pakt net zo goed. Na het verven was je je haar met onze shampoo en conditioner en je haar glanst als nooit tevoren. Dus ook in je zwangerschap kan je zonder enig risico je haar blijven verven! 

Onze klanten aan het woord

Het is een top product, echt de beste haarverf die ik ken. Het dekt de grijze haren 100%, tevens krijg je geen last van je hoofdhuid. Ik zou geen andere verfproducten meer willen. 

A. Pluijm, 12/09/2018

Zeer tevreden en heel blij dat ik deze haarverf heb besteld.....puur, milde geur, mooie kleur, goed grijs dekkend. Heb de haarverf voor 16:00 uur besteld, geen verzendkosten en de volgende dag lag het in de brievenbus. De kleur blijft heel mooi en de volgende keer bestel ik 2 verpakkingen haarverf. Nog voordeliger!

Debbie, 04/09/2018