Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

  Bruine haarkleuren

  bruine-haarkleurenBen je op zoek naar een mooie bruine haarkleur, gebruik dan de haarverf van WECOLOUR. WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi geverfd haar ook kan zonder de verfpakketjes van de drogisterij. Een mooie bruine haarkleur voor thuisgebruik, ontwikkeld en getest vanuit onze kapsalon waar we meer dan 20 jaar ervaring hebben met haarkleuring. Bruine haarkleuren zonder ammonia en ppd, met een goede grijsdekking en een mooie kleur die niet vervaagt.

  WECOLOUR haarverf

  Er zijn een aantal dingen waar je aan moet denken als je een bruine haarkleur wilt. Ben je voor meer dan 50% grijs, dan kan je beter gaan voor een natuurkleur. Dit zijn de kleuren met .0 erachter, bijvoorbeeld 3.0 (donkerbruin), 5.0 (bruin), 6.0 (lichtbruin). Als je haar beschadigd of poreus is, zal je zien dat de kleur anders kan uitvallen en vaak is dit donkerder. Je kunt dus beter een lichtere kleur bestellen dan dat de kleur te donker wordt. Ook zijn er 3 astinten. Heb je last van warmte in je haar (dus snel een oranje gloed) of hou je juist van een matte kleur dan zijn astinten heel geschikt zoals as donkerbruine haarverf, as bruine haarverf en as lichtbruine haarverf. In astinten is donkerblauw toegevoegd waardoor astinten vaak weer donkerder uitvallen dan gewenst. Kies dus 1 tint lichter als je een asbruine kleur wil. Wil je een warme bruine haarkleur, dan heb je de chocolade bruine haarkleur of de hazelnoot lichtbruine kleur.

  Waarom willen mensen bruine haarkleuren van WECOLOUR

  1. Wij zijn niet alleen online bereikbaar, maar ook telefonisch en per mail helpen we je graag bij de keuze van de juiste bruine haarkleur.
  2. Vandaag besteld is dezelfde dag verzonden (van maandag tot vrijdag)
  3. Geen verzendkosten
  4. Een kwaliteitsproduct die makkelijk aan te brengen is en na opening houdbaar is. Ook ideaal om je uitgroei te verven.
  5. Een mooie, complete verpakking met een heldere gebruiksaanwijzing
  6. Kwantumkorting, dus hoe meer bruine haarkleuren je bestelt, hoe minder je betaalt
  7. Niet goed, geld terug! 

  Onze trouwe klanten beoordelen onze bruine haarkleuren met een 8.7! Wil je reviews lezen, ga dan naar Qshops. Via de online kleurentool krijg je advies, zodat je de juiste kleur en dekking krijgt met de bruine haarverf. Wil je meer informatie, heb je vragen of twijfel je nog? Neem dan contact met ons op.

  Bruine haarkleuren


  Kwaliteit gegarandeerd
  Onze klanten aan het woord

  Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij nooit geen andere haarverf meer!

  Gerda uit Nijkerkerveen

  De haarverf van We Colour is absoluut geweldig. Zeer zacht voor het haar( heb heel fijn haar), gemakkelijk aan te brengen. Zeer prettig ruikende haarverf. Pakketje past in de brievenbus en alles wat je nodig hebt om het haar te verven, zit erbij.  Ben superblij dat ik We Colour ontdekt hebt, gebruik alleen nog deze haarverf!

  Coby