Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

  Disclaimer

  Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.

  Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

  WECOLOUR behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

  Als u vragen en/of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.

  Onze klanten aan het woord

  Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

  Gerda uit Nijkerkerveen

  De haarverf van We Colour is absoluut geweldig. Zeer zacht voor het haar( heb heel fijn haar), gemakkelijk aan te brengen. Zeer prettig ruikende haarverf. Pakketje past in de brievenbus en alles wat je nodig hebt om het haar te verven, zit erbij.  Ben superblij dat ik We Colour ontdekt hebt, gebruik alleen nog deze haarverf!

  Coby