WECOLOUR
 
 

Beste ,

Leuk dat je (één van) onze verzorgings- en/of styling producten hebt besteld. We zorgen ervoor dat je pakket zo snel mogelijk bezorgd wordt. Mocht je het pakket niet ontvangen binnen 2 werkdagen, laat het ons dan even weten. 

Als je de shampoo of dark damboo hebt besteld, wees dan niet verrast dat deze producten weinig tot niet schuimen. Doordat er geen siliconen, sulfaten en parabenen in zitten, schuimen de shampoos veel minder. De dark bamboo schuimt helemaal niet. Het schuim heeft verder geen functie en droogt je haar alleen maar uit.

De conditioner kan je ook gebruiken als masker. Je kunt het gerust een half uur, maar ook een hele nacht laten intrekken als je haar erg droog of beschadigd is.

Hieronder zie je de gegevens van je bestelling. Je kunt je gegevens ook bekijken in mijn account.


Controleer verzendadres
Controleer goed of we het juiste adres én huisnummer hebben voor de verzending. Mocht dit toch niet correct zijn, laat het ons dan direct weten.
Dan passen we het adres aan en wordt het pakketje alsnog op het juiste adres afgeleverd. 
Het pakket past door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen.

Betaling
Als je betaling via iDEAL, paypal of Bancontact voor 16:00 uur verwerkt is, wordt je pakket op werkdagen direct verzonden. Bezorging in Nederland gaat via van Straaten Post van dinsdag tot en met zaterdag. Heb je gekozen voor vooruitbetaling, dan wordt het pakketje verstuurd zodra de betaling binnen is. De vooruitbetaling gaat via icepay. 

Loyaliteitsprogramma
We hebben een loyaliteitsprogramma, waardoor je korting krijgt op je volgende bestelling. In mijn account vind je dit terug onder het onderwerp: Deel en verdien korting. De korting krijg je als vrienden of bekenden, via de link die jij vanuit je account doorstuurt, een bestelling plaatsen. Dit is een bedrag van €5 per bestelling en je krijgt direct €5 als je iemand uitnodigt om eens naar onze website te gaan. Makkelijk verdiend en het helpt ons!

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en productontwikkelingen, volg ons dan op Facebook.

Hartelijke groeten,

Het team van WECOLOUR

Maarten Kruytstraat 22
2202 GX Noordwijk

T: (+31) 071 - 3020444
E: info@wecolour.com
W: www.wecolour.com

 

Copyright WECOLOUR. Alle rechten voorbehouden
Deze email is verzonden door WECOLOUR, Maarten Kruytstraat 22, 2202GX Noordwijk, Nederland