WECOLOUR
 
 

Beste ,

Leuk dat je haarverf van WECOLOUR hebt besteld! We zorgen ervoor dat je haarverf zo snel mogelijk in je brievenbus ligt. Mocht je het pakket niet ontvangen binnen 2 werkdagen, laat het ons dan even weten. Dan vragen wij het na bij onze bezorgdienst. 

Er zit een gebruiksaanwijzing bij, maar let er op dat je de activator van tevoren goed schudt. Dit zorgt ervoor dat het makkelijker te mengen is met de kleurcrème. Als je niet alles in 1 keer wilt gebruiken, kan je bijvoorbeeld ook 30 gram kleurcrème mengen met 30 ml activator. Na opening is de kleurcrème 12 maanden houdbaar mits het niet gemengd is. Voor het afwegen van de kleurcrème kun je het beste een keukenweegschaal gebruiken.

Heb je grijs haar?
Heb je grijze haren, dan kan het zijn dat je vindt dat de kleur te transparant is. Doordat er geen ppd, resorcinol en ammonia in zit, is de kleuring heel natuurlijk en zacht. Bij sommige mensen gaat dit wel ten koste van de grijsdekking. Je kunt de haarverf er wat langer laten inzitten (45 minuten) en heel dik aanbrengen om de dekkingskracht te verhogen. Ben je toch niet tevreden met het resultaat, laat het ons dan weten. Dan krijg je gratis een tint waarvan wij denken dat dit beter dekt bij jou. Of je krijgt zonder discussie je geld terug. 

Shampoo en conditioner
De shampoo en conditioner zijn op dezelfde basis als onze haarverf. Zo puur mogelijk en veel milder voor je haar, je haarkleur en je hoofdhuid. De shampoo schuimt veel minder dan je gewend bent. Dit is een stuk minder agressief en je haar wordt toch heel schoon. Je kunt de conditioner ook als masker gebruiken door het er 30 minuten in te laten trekken.

Hieronder zie je de gegevens van je bestelling. Je kunt je gegevens ook bekijken in mijn account.


Controleer verzendadres
Controleer goed of we het juiste adres én huisnummer hebben voor de verzending. Mocht dit toch niet correct zijn, laat het ons dan direct weten.
Dan passen we het adres aan en wordt het pakketje alsnog op het juiste adres afgeleverd. Het pakketje past door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen.

Betaling
Als je betaling via iDEAL, paypal of Bancontact voor 16:00 uur verwerkt is, wordt je haarverf op werkdagen direct verzonden. Bezorging in Nederland gaat via van Straaten Post van dinsdag tot en met zaterdag. Heb je gekozen voor vooruitbetaling, dan wordt het pakketje verstuurd zodra de betaling binnen is. De vooruitbetaling gaat via pay.nl. 

Loyaliteitsprogramma
We hebben een loyaliteitsprogramma, waardoor je korting krijgt op je volgende bestelling. In mijn account vind je dit terug onder het onderwerp: Deel en verdien korting. De korting krijg je als vrienden of bekenden, via de link die jij vanuit je account doorstuurt, een bestelling plaatsen. Dit is een bedrag van €5 per bestelling en je krijgt direct €5 als je iemand uitnodigt om eens naar onze website te gaan. Makkelijk verdiend en het helpt ons!

Instructiefilmpjes
Op onze website vind je instructiefilmpjes hoe je het beste je haar en je uitgroei kunt verven. Hoe nauwkeuriger je het haar verft, hoe beter het resultaat!

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en productontwikkelingen, volg ons dan op Facebook.

Hartelijke groeten,

Het team van WECOLOUR

Maarten Kruytstraat 22
2202 GX Noordwijk

T: (+31) 071 - 3020444
E: info@wecolour.com
W: www.wecolour.com

 

Copyright WECOLOUR 2015. Alle rechten voorbehouden
Deze email is verzonden door WECOLOUR, Maarten Kruytstraat 22, 2202GX Noordwijk, Nederland