WECOLOUR
 
 

Beste ,

Leuk dat je haarverf van WECOLOUR hebt besteld! We zorgen ervoor dat je haarverf zo snel mogelijk bezorgd wordt. Wij hebben een track en trace code, dus mocht je het pakket niet ontvangen binnen 2 dagen, laat het ons dan even weten. Wij verzenden de dozen als brievenbus post. Heb je meerdere producten besteld, ontvang je meestal ook meerdere dozen. Heel soms wordt het niet tegelijkertijd bezorgd, omdat het bij het sorteren van de post wel eens fout gaat. Vaak komt het tweede pakket dan de andere dag.

Wel hebben we nog een paar tips voor het beste resultaat:
  • In het pakket zit een gebruiksaanwijzing die je stap voor stap uitlegt hoe je je haar het beste kunt verven. Wat we niet vermeld hebben, is dat je de activator goed moet schudden voor gebruik. Dit maakt het mengen van de kleurcrème makkelijker.
  • In de gebruiksaanwijzing staat dat je de haarverf er 35 minuten in moet laten zitten. Voor het beste resultaat, is het beter om dit 45 minuten te laten zitten.
  • Wil je alleen je uitgroei verven, dan meng je de activator met de kleurcrème. Je kunt ook een halve tube kleurcrème mengen met 1 flesje activator als je niet alle haarverf nodig hebt. Gebruik een keukenweegschaal en meet 30 gram af voor het beste resultaat. Als je je hele haar wilt verven, kan je de haarverf nadat je je uitgroei hebt gedaan, mengen met 1/3e deel water. De activator die hoort bij 11.1 - zeer licht asblond is 12% en dit kan belastend zijn voor je haar. Veel mensen hebben dode punten of (licht) beschadigd haar en dan is het beter om de verf een beetje te mengen met water.

Hieronder zie je de gegevens van je bestelling. Je kunt je gegevens ook bekijken in mijn account.


Controleer verzendadres
Controleer goed of we het juiste adres én huisnummer hebben voor de verzending. Mocht dit toch niet correct zijn, laat het ons dan direct weten.
Dan passen we het adres aan en wordt het pakketje alsnog op het juiste adres afgeleverd. 
Het pakketje past door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen.

Betaling
Als je betaling via iDEAL, paypal of Bancontact voor 16:00 uur verwerkt is, wordt je haarverf op werkdagen direct verzonden. Bezorging in Nederland gaat via van Straaten Post van dinsdag tot en met zaterdag.
Heb je gekozen voor vooruitbetaling, dan wordt het pakketje verstuurd zodra de betaling binnen is. De vooruitbetaling gaat via icepay. Wij sturen je een mail zodra de betaling binnen is.

Loyaliteitsprogramma
We hebben een loyaliteitsprogramma, waardoor je korting krijgt op je volgende bestelling. In mijn account vind je dit terug onder het onderwerp: Deel en verdien korting. De korting krijg je als vrienden of bekenden, via de link die jij vanuit je account doorstuurt, een bestelling plaatsen. 

Dit is een bedrag van €5 per bestelling en je krijgt direct €5 als je iemand uitnodigt om eens naar onze website te gaan. Makkelijk verdiend en het helpt ons!

Instructiefilmpjes
Op onze website vind je instructiefilmpjes hoe je het beste je haar en je uitgroei kunt verven. Hoe nauwkeuriger je het haar verft, hoe beter het resultaat!

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en productontwikkelingen, volg ons dan op Facebook.

Hartelijke groeten,

Het team van WECOLOUR

Maarten Kruytstraat 22
2202 GX Noordwijk

T: (+31) 071 - 3020444
E: info@wecolour.com
W: www.wecolour.com

 

Copyright WECOLOUR 2015. Alle rechten voorbehouden
Deze email is verzonden door WECOLOUR, Maarten Kruytstraat 22, 2202GX Noordwijk, Nederland