Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

  Gezonde haarverf, veel beter en zacht voor je haar

  Beste_haarverfBen je op zoek naar gezonde haarverf, gebruik dan de haarverf van WECOLOUR. De haarverf is heel zacht voor je haar, geeft het glans, volume en verzorging, waardoor de kleur veel langer mooi blijft.

  Ook de haarverf van WECOLOUR is nog steeds haarverf en dus een chemisch product. Wij hebben er zo min mogelijk schadelijke stoffen in gedaan, maar we hebben sommige ingrediënten nodig om een goede dekking te krijgen. Vandaar dat wij zeggen zo puur mogelijk ofterwijl as pure as possible. Gezonde haarverf voor thuisgebruik, ontwikkeld en getest vanuit onze kapsalon waar we meer dan 20 jaar ervaring hebben met haarkleuring. De haarverf is zonder ammonia, ppd, parabenen, sls en resorcinol en dus veel beter voor gezond haar. De haarverf heeft een hele goede grijsdekking en een diepe kleur die niet snel vervaagt, omdat de gezonde haarverf je haar veel minder belast.

  Waarom bestellen mensen gezonde haarverf bij WECOLOUR?

  Een pakket haarverf kost €19,95. Bestel je meerdere pakketten tegelijk dan krijg je tot 25% stapelkorting. Er zijn geen verzendkosten, vandaag besteld voor 16:00 uur is dezelfde dag verzonden en we vinden tevreden klanten het aller belangrijkste. Ben je niet tevreden over het resultaat, krijg je zonder discussie je geld terug. Probeer het gewoon. Onze trouwe klanten beoordelen onze gezonde haarverf met een 8.6! Wil je reviews lezen, ga dan naar Qshops. Via de online kleurentool krijg je advies, zodat je de juiste kleur en dekking krijgt. Zo wordt gezond, geverfd haar heel eenvoudig.

  Gezonde haarverf


  Kwaliteit gegarandeerd
  Onze klanten aan het woord

  De prijs kwaliteit-verhouding is geweldig! De kleur blijft beter zitten dan die van de kapper en mijn haar was ook niet droog na het verven. Ik ben fan!

  Bijland

  Ik was bang om mijn haar te verven want het was nogal beschadigd. Uiteindelijk gedaan en in ieder geval merk ik dat de verf niet slecht is voor mijn haar. Het voelt zacht aan.

  Mina