Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Grijs haar verven

grijs-haar-verven

Als je grijs haar wilt verven, gebruik dan de verf van WECOLOUR. WECOLOUR haarverf voor grijs haar is veel zachter en beter dan haarverf van de drogist. De haarverf bevat geen ammonia, ruikt dus neutraal en heeft veel minder chemicalieën waardoor je haar en je hoofdhuid niet uitdrogen. Grijs haar verven kan best lastig zijn, vooral een mooie dekking is soms moeilijk. Grijs haar is wat harder dan haar dat nog niet grijs is. Ook de kleur van je gezicht zal anders zijn als je haar grijs is geworden. Kies daarom altijd een kleur die niet te donker is. Grijs haar geverfd in een donkere kleur, maakt je gezicht namelijk wat harder. Hoe krijg je het beste resultaat met grijs haar verven?

Grijs haar verven, beste resultaat

Als je grijs haar gaat verven, hou dan rekening met de volgende punten:

Doe de kleurentest voordat je begint, om zeker te zijn of je de juiste kleur hebt gekozen. Na het verven van grijs haar is verzorging heel belangrijk. De haarverzorgingsproducten van WECOLOUR bevatten geen parabenen en sulftaten en zijn zo puur mogelijk. Bijvoorbeeld de dark bamboo of de argan silk zijn producten die je haar heel goed verzorgen, waardoor de kleur van je haar ook langer mooi blijft. Grijs haar verven met WECOLOUR is dus eenvoudig en simpel. De verpakking past door de brievenbus, je kunt het na opening 1 jaar bewaren en dus ook meerdere keren gebruiken om je grijze uitgroei te verven. 

Onze trouwe klanten beoordelen onze haarverf om grijs haar te verven met een 8.4!  Maak nu voordelig kennis met WECOLOUR. Hoe meer producten je bestelt, hoe meer korting je krijgt.  Maak een account aan bij het bestellen. Dan krijg je direct €10 korting op je eerste bestelling en betaal je slechts €9,95 om grijs haar te verven. 

Grijs haar verven


Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!
Onze klanten aan het woord

Ik gebruik de haarverf nu ruim een jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Mijn haar was heel droog door het vele verven. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Mijn haar is nu gezond, glanzend en de kleur is heel mooi. Voor mij nooit meer iets anders!

Gerda uit Nijkerkerveen

Ik heb hier hele goede ervaringen met mijn haar verven. Online dus haarverf gekocht om zelf mijn haar te verven, maar twijfelde over de kleur. Na contact via email werd mij geadviseerd  eerst mijn haar te verven met de lichtere kleur. Wanneer later blijkt dat die haarkleur toch te licht is, krijg ik kosteloos een donkerdere pakket haarverf toegestuurd. Zo gezegd zo gedaan! Dat vind ik service!!! 

Trienna uit Leiden